Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Επέζησε ο Θάνος Τζήμερος.



Σε τροχαίο τραυματίστηκε ο επικεφαλής του κόμματος “Δημιουργία, ξανά!” Θάνος Τζήμερος. Το όχημα στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με άλλο όχημα με αποτέλεσμα ο Θάνος Τζήμερος να υποστεί θλαστικό τραύμα στο κεφάλι. Σύμφωνα με τους γιατρούς που εξέτασαν τον Θάνο Τζήμερο,  δεν διαπιστώθηκε εγκεφαλική βλάβη αλλά ούτε και εγκέφαλος.


Κύκλοι του κόμματος του Θάνου Τζήμερου ξεκαθάρισαν ότι το ατύχημα είναι πραγματικό και δεν πρόκειται για κάποιο διαφημιστικό πολιτικό σποτ. Μάλιστα τόνισαν ότι ο Θάνος Τζήμερος πονάει ενώ έχει υποστεί και σοκ αφού λίγο έλειψε να συναντήσει τον δημιουργό του ο οποίος εκείνη την ώρα πρέπει να είχε πάει για χέσιμο και να μην του έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Κάνουν μάλιστα και νύξη για προσπάθεια εξόντωσης του Θάνου Τζήμερου από ακροαριστερές, κομμουνιστικές, ριζοσπαστικές, σταλινικές, μαοϊκές, τροτσκιστικές ομάδες που φοβούνται την άνοδο του στην εξουσία. 


Άλλοι πιστεύουν ότι πίσω από το ατύχημα βρίσκεται ο Comandante Βασίλης Λεβέντης που μισεί ιδεολογικά τον Θάνο Τζήμερο και θέλει να τον βγάλει από την μέση. 


Την υπόθεση έχουν αναλάβει η NCIS Los Angeles με την CSI Miami μαζί.


Ως εκ τούτου οι πολίτες που έχουν βρει στο πρόσωπο του Θάνου Τζήμερου τον εκφραστή των νεοφιλελεύθερων οραμάτων τους μπορούν να συνεχίσουν να τη βρίσκουν στο ίδιο πρόσωπο. Δεν χρειάζεται να ψάξουν για κάποιον άλλον.


Επίσης ο Θάνος Τζήμερος, μόλις αναρρώσει πλήρως, θα συνεχίσει τις προετοιμασίες για το πραξικόπημα που έχει στα σκαριά αφού ήδη έχει αυξήσει τον στρατό του στα τέσσερα άτομα τα οποία έχει κλεισμένα σε ένα παλιό Audi το οποίο μετακινείται συνεχώς ώστε να μην κινήσει υποψίες. Κύκλοι που κινούνται γύρω από τον Θάνο Τζήμερο, και ενίοτε γίνονται και ελλείψεις, ξεκαθάρισαν ότι το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο δεν ήταν το αυτοκίνητο-κρησφύγετο του επαναστατικού στρατού του Θάνου Τζήμερου. Αποκάλυψαν μάλιστα ότι ο επαναστατικός στρατός χαίρει άκρας υγείας και περιμένει εντολές από τον αρχηγό.