Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Βενιζέλος speaking …



Όρους για την ψήφιση του νέου μνημονίου στην επικείμενη συμφωνία, θέτει με άρθρο στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Συγκεκριμένα ο Ευάγγελος Βενιζέλος καλεί τον πρωθυπουργό να πάρει πίσω αυτά που έχει πει κατά καιρούς εναντίον του αλλιώς θα συνεχίσει να ανεβάζει άρθρα στην προσωπική του ιστοσελίδα. Ήδη έχει έτοιμα καμιά ντουζίνα και ετοιμάζει και άλλα. 

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος τάσσεται εναντίον του στησίματος κάλπης και καλεί σε δημιουργία κυβέρνησης εθνικής ενότητας με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής, ισχυρή εθνική ομάδα και χορηγό την Eurobank. Μάλιστα πρότεινε τον Γιώργο Καραγκούνη ως καταλληλότερο για τη συγκεκριμένη θέση αφού πλέον είναι ελεύθερος υποχρεώσεων από την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Ο τέως πρόεδρος του Πασόκ επισημαίνει ότι οι βουλευτές καλούνται να ψηφίσουν ένα τρίτο μνημόνιο που κρατάει τη χώρα τουλάχιστον ακόμη τρία χρόνια σε καθεστώς εξάρτησης από τους εταίρους και πιστωτές της προκειμένου να ξανάρθει η ανάπτυξη που εξαφανίστηκε μόλις έφυγαν οι Δεξιοί και ήρθαν οι Αριστεροί.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επισημαίνει ότι προκειμένου να ψηφίσουν το νέο μνημόνιο οι βουλευτές της αντιπολίτευσης, πρέπει να υπάρχουν ορισμένοι όροι και να μην αφήσουν τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει ότι θέλει λες και είναι κανένας θεός, αφού θεός είναι μόνο ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο οποίος μπορεί να αδικήθηκε και να πληγώθηκε λόγω της υπεύθυνης στάσης του, αλλά υπόσχεται ότι θα επιστρέψει. Άλλωστε η Φώφη Γεννηματά είναι τόσο λίγη για αρχηγός του Πασόκ, που αναγκάζεται ο ίδιος κάθε λίγο και λιγάκι να κάνει μόνος του την αντιπολίτευση, παρόλο που προτιμάει να κάνει μόνος του την κυβέρνηση.

Τέλος ο Ευάγγελος Βενιζέλος θεωρεί ότι είναι λάθος να νομίζει η Ν.Δ. ότι μπορεί να εκπροσωπήσει μόνη της το 39% των “ΝΑΙ” αφού υπάρχουν και άλλοι που θέλουν να φάνε από αυτή την πίτα. Και ως γνωστό, ο Ευάγγελος Βενιζέλος τρώει πολύ.