Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Η Ραχήλ Μακρή ψάχνει κορμί να στοιχιστεί



Δεν θα είναι ξανά υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ η Ραχήλ Μακρή αλλά θα στοιχιστεί μαζί με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, σύμφωνα με δηλώσεις της  στον ΒΗΜΑ 99,5. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν, κατά τη στοίχιση, η Ραχήλ Μακρή θα βρίσκεται μπροστά ή πίσω από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη. Επίσης δεν έχει διευκρινιστεί ποιοι άλλοι προτίθενται να στοιχιστούν μαζί με τη Ραχήλ Μακρή και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη. 

Η συγκεκριμένη δήλωση βάζει σε σκέψεις τον Παναγιώτη Λαφαζάνη μήπως πρέπει τελικά να το ψηφίσει εκείνο το ρημαδομνημόνιο μπας και αποφύγει τη στοίχιση με τη Ραχήλ Μακρή. Γιατί μπορεί ο Παναγιώτης Λαφαζάνης να είναι Αριστερός αλλά δεν είναι σαβουρογαμοαριστερός. Δεν στοιχίζεται με όποιον να ‘ναι.  Από Ζωή Κωνσταντοπούλου και επάνω. Όσες έχουν ένοχο δεξιό παρελθόν, ούτε να τις κλάσει.

Παρόλαυτα η Ραχήλ Μακρή δεν φαίνεται να πτοείται και συνεχίζει να την πέφτει στον Παναγιώτη Λαφαζάνη υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν πήρε εντολή στις 25 Ιανουαρίου για να φέρει ένα νέο μνημόνιο στη χώρα. Μάλιστα το πέσιμο της Ραχήλ Μακρή στον Παναγιώτη Λαφαζάνη έγινε εντονότερο από τη στιγμή που αντιλήφθηκε ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι straight. Η οποία παντρεύτηκε ώστε να πείσει την Ραχήλ Μακρή για τα straight γούστα της. Γιατί η αλήθεια είναι ότι, παρόλο που η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν μασάει τα αρχίδια της, την είχε ψιλοφοβηθεί τη Ραχήλ Μακρή.

Πλέον οι επιλογές της Ραχήλ Μακρή είναι περιορισμένες. Ένας Λαφαζάνης και ένας Στρατούλης έμειναν. Και αν ρίξει μια ματιά στον Στρατούλη, έστω και φευγαλέα, καταλήγει αναγκαστικά στον Λαφαζάνη. 

Εκτός αν επιστρέψει στα παλιά λημέρια της, κάτι που θα χαρακτηριζόταν από τους φιλόσοφους της πολιτικής ως αντιδραστικός συντηρητισμός. 

Αν και πάντα υπάρχει η επιλογή του ΑΝΤΑΡΣΥΑ . Έτσι και αλλιώς, το πολιτικό σκηνικό στη χώρα έχει γίνει μπουρδέλο, μια Ραχήλ Μακρή στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα το χάλαγε;