Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Plan B με ονοματεπώνυμο.



Την ανοικτή πόρτα του Σχεδίου Β έδειξε ο Αλέκος Αλαβάνος στην Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ καλώντας την να συμπορευτούν υπέρ της κοινής μετωπικής λαϊκής προσπάθειας. Η πόρτα του Αλέκου Αλαβάνου δεν άνοιξε όμως για τον Γιάνη Βαρουφάκης ο οποίος φαίνεται να είναι αρκετά ψηλός για την πορτούλα του Σχεδίου Β.

Μιλώντας στον Real fm, ο Αλέκος Αλαβάνος σημείωσε ότι ακόμη δεν υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στο Σχέδιο Β και στην Αριστερή Πλατφόρμα, ωστόσο σημείωσε ότι υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας αφού η Αριστερή Πλατφόρμα μπορεί να βάλει το σχέδιο και ο Αλέκος Αλαβάνος το όνομα. Οπότε πλέον το σχέδιο της Αριστερής Πλατφόρμας θα είναι σχέδιο με ονοματεπώνυμο. 

Μάλιστα ο Αλέκος Αλαβάνος ξεκαθάρισε ότι πρέπει να συναντηθούν όλες οι οργανωμένες δυνάμεις σε μια συνεργασία, ενώ αν δεν φτάσουν οι οργανωμένες δυνάμεις μπορούν να απευθυνθούν και στις ανοργάνωτες. 

Βέβαια ο Αλέκος Αλαβάνος τόνισε ότι το να μιλάει κανείς για κόμμα ίσως να είναι λίγο πρόωρο αλλά κάλλιο πρόωρο και στο χέρι παρά ώριμο και καρτέρι.