Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Δεν του σηκώνεται πια του Σταύρου Θεοδωράκη.



Βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, κατηγορώντας τον ότι παίζει με τα νεύρα του τα οποία αυτό τον καιρό δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση έπειτα από την πολύμηνη διαπραγμάτευση του ΣΥΡΙΖΑ με τους εταίρους. 

Μάλιστα ο Σταύρος Θεοδωράκης τονίζει ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει σπάσει μόνο τα δικά του νεύρα αλλά και του κόσμου που έχει φτάσει σε σημείο να παρακαλάει τον πρωθυπουργό να πάρει μια απόφαση και ας ξανακυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Για να διευκρινίσει το μέγεθος του προβλήματος, ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκάλυψε ότι έχει να του σηκωθεί πάνω από έξι μήνες, από τότε δηλαδή που ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις ο ΣΥΡΙΖΑ. Και αν δεν πάρει μια γρήγορη απόφαση ο πρωθυπουργός για το θέμα των εκλογών, δεν βλέπει να του ξανασηκώνεται. 

Ξεκαθάρισε πάντως ότι το πρόβλημα είναι ψυχολογικό και όχι οργανικό, οπότε ελπίζει να του ξανασηκωθεί, ιδίως αν μετά τις εκλογές πάρει κανένα καλό ποσοστό και πλασαριστεί σε καμιά συγκυβέρνηση ώστε να του δοθεί επιτέλους η ευκαιρία να γαμήσει και αυτός. 

Δηλαδή ήταν πιο μάγκας ο Βενιζέλος που γάμαγε και έδερνε τόσο καιρό παρέα με τον Σαμαρά; Ή μήπως είναι καλύτερος ο Καμένος;

Σύμφωνα με τον Σταύρο Θεοδωράκη ο πρωθυπουργός δεν κάνει τίποτα σήμερα αν μπορεί να το κάνει αύριο. Γιαυτό ο πρωθυπουργός δεν παίρνει καμιά απόφαση σήμερα αφού μπορεί να την πάρει αύριο. Τα ίδια έκανε με τη διαπραγμάτευση, τα ίδια με τους Αντάρτες του ΣΥΡΙΖΑ, τα ίδια με  την εκλογολογία.

Αντίθετα ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν αφήνει ποτέ για αύριο ότι μπορεί να αρπάξει σήμερα. Γιατί κάλλιο πέντε και στο χέρι του Σταύρου Θεοδωράκη, παρά χίλια και καρτέρι.