Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Σαβουρογάμης και Σοσιαλιστόφατσα.



Πάγωσε τελικά η πολυαναμενόμενη, από τους απανταχού σοσιαλιστές, συνεργασία μεταξύ Πασόκ και ΚΙΔΗΣΟ. Λόγοι της κατάρρευσης της συνεργασίας αποτέλεσαν οι απαιτήσεις του Γιώργου Παπανδρέου. Γιατί δεν φτάνει που η Φώφη Γεννηματά αποφάσισε να ξαναδεχτεί τον Γιώργο Παπανδρέου στην αγκαλιά της, αυτός ο αθεόφοβος ήθελε να την γαμήσει κιόλας. Ήθελε δηλαδή να συμμετάσχει ισότιμα στην συγκεκριμένη συνεργασία. Μάλιστα από το Πασόκ άφησαν να εννοηθεί  ότι ο Γιώργος Παπανδρέου για να επιστρέψει στο Πασόκ απαιτούσε την αρχηγία του κόμματος, ποσοστό μεγαλύτερο από 40% στις εκλογές και δυο φορές την εβδομάδα σεξ με την Φώφη Γεννηματά. Δηλαδή και σοσιαλιστής και σαβουρογάμης. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Φώφη Γεννηματά δεν δέχτηκε τον Γιώργο Παπανδρέου στο κόμμα ως αρχηγό, αν και δυο φορές σεξ την εβδομάδα δεν θα την χάλαγε. Παρόλαυτα σκέφτηκε με τη λογική και όχι με τα αβυσσαλέα ένστικτα που κρύβει μέσα της, αφήνοντας τον Γιώργο Παπανδρέου στο ράφι και τον εαυτό της έρμαιο των σωματοποιημένων σεξουαλικών στερήσεων παρόλο που οι Διδάκτορες της ψυχιατρικής καθησυχάζουν ότι η έλλειψη σεξουαλικής δραστηριότητας δεν επιφέρει αρνητικές συνέπειες ούτε στην ψυχική ούτε στη σωματική υγεία.

Έτσι πλέον η Φώφη Γεννηματά και ο Γιώργος Παπανδρέου θα κατεβούν ανεξάρτητα στις εκλογές κυνηγώντας ο καθένας το δικό του σοσιαλιστικό όνειρο έχοντας όμως νεύρα και κακή διάθεση. Γιατί μπορεί να μην παθαίνεις και τίποτα αν δεν κάνεις σεξ, αλλά η σεξουαλική ικανοποίηση, ειδικά όταν γίνεται στο πλαίσιο μιας σχέσης, έχει ως αποτέλεσμα μία καλύτερη διάθεση. Και όταν αυτή η σχέση είναι σοσιαλιστική, τότε μιλάμε για υπερπαραγωγή.