Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Σηκωμένη την έχει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.



Τη διεξαγωγή τουλάχιστον δύο τηλεοπτικών αναμετρήσεων ζήτησε με τηλεοπτικό του μήνυμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Η μια τηλεοπτική αναμέτρηση θα είναι  πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αλέξη Τσίπρα και η άλλη οπισθοκωλομπρούμητα. 

Μάλιστα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ξεκαθάρισε ότι είναι ικανός να εφεύρει νέες στάσεις, πέρα των παραδοσιακών, ώστε να προσελκύσει τον Αλέξη Τσίπρα σε τηλεοπτικές αναμετρήσεις. Στάσεις που ακόμα και ο Κάμα Σούτρα θα ήθελε δυο ζωές για να τις εφεύρει.

Επίσης ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τόνισε ότι αν και είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί μια τηλεοπτική αναμέτρηση ανάμεσα σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, είναι δύσκολο να οργανωθεί γιατί πρέπει να βρεθεί μια στάση ανάμεσα σε μια γυναίκα και καμιά δεκαριά άντρες. Εκτός αν προλάβει η Ζωή Κωνσταντοπούλου να δημιουργήσει δικό της κόμμα ώστε να εκφορτίσει λίγο την υπερφορτισμένη Φώφη Γεννηματά.

Προκαταβολικά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δήλωσε ότι δέχεται όποιους όρους και όποιες προϋποθέσεις θέσει ο Αλέξης Τσίπρας για τη διεξαγωγή των τηλεοπτικών αναμετρήσεων. Φτάνει να γίνουν οι αναμετρήσεις γιατί οι πολίτες πρέπει να έχουν την ευκαιρία να κρίνουν και να συγκρίνουν. 

Τέλος αποκάλυψε ότι ο ίδιος την έχει ψηλά τη διάθεση και εύχεται να συνεχίσει να την έχει ψηλά, τουλάχιστον μέχρι τη διεξαγωγή των τηλεοπτικών αναμετρήσεων διότι ο τράχηλος του φιλελέ νέα ξεφτίλα δεν υπομένει.