Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Πιο έτοιμος, πεθαίνει!



Πανέτοιμος δηλώνει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για τις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Γιατί μπορεί όλοι οι άλλοι φλώροι να αιφνιδιάστηκαν από τον Αλέξη Τσίπρα, ο ίδιος όμως δεν αιφνιδιάστηκε. Εδώ δεν αιφνιδιάστηκε όταν ο Αντώνης Σαμαράς τον έχρισε αρχηγό της Ν.Δ., τώρα θα αιφνιδιαστεί;

Και επειδή ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης βρίσκεται μήνες μπροστά από τους  υπόλοιπους πολιτικούς, δήλωσε έτοιμος και για τις εκλογές του Οκτωβρίου, του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου. Ενώ σε λίγο καιρό θα έχει ετοιμαστεί και για τις εκλογές του νέου έτους.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει ήδη ετοιμαστεί και για ντιμπέιτ με όποιον θέλει, με όποιους όρους θέλει και όποια ώρα θέλει. Ακόμα και μετά τα μεσάνυκτα. Γιατί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν είναι μόνο παντός καιρού αλλά και παντός ώρας, παντός λεπτού και παντός δευτερολέπτου.

Ακόμα περισσότερο, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δήλωσε ότι έχει ήδη ετοιμάσει μια συγκέντρωση για  την ερχόμενη Τρίτη στη Ρηγίλλης όπου θα παρουσιάσει στους συγκεντρωμένους το επίπεδο της ετοιμότητας του, ενώ αποκάλυψε ότι ήδη έχει γυρίσει το πρώτο προεκλογικό σποτ της Ν.Δ. και απομένει μόνο το μοντάζ.

Επίσης ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μας πληροφόρησε ότι έβαψε μέσα έξω το κτίριο της Ρηγίλλης, πήγε supermarket και λαϊκή, έπλυνε το αυτοκίνητο του και πήδηξε και τρία γκομενάκια που βρήκε πρόχειρα στο δρόμο. 

Τέλος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δήλωσε έτοιμος ακόμα και να κυβερνήσει, είτε μόνος του είτε με παρέα. Τόσο με αριστερούς όσο και με δεξιούς. Γιατί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι και του λιμανιού και του σαλονιού.