Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Πολιτικός σχηματισμός για φρίκουλες.



Σε συνέντευξη του στο Βήμα 99.5 ο Θεόδωρος Πάγκαλος δήλωσε ότι ακόμα δεν έχει λάβει το προσκλητήριο της προέδρου του Πασόκ για συστράτευση της Κεντροαριστεράς. Προφανώς ακόμα και οι Πασοκτζήδες δεν θέλουν να κάνουν παρέα με τον Θεόδωρο Πάγκαλο. Γιατί όσο και αν έχει ξεφτιλιστεί το Πασόκ, μπορεί να ξεφτιλιστεί ακόμα περισσότερο. Το βαρέλι της ξεφτίλας δεν έχει πάτο ακόμα και όταν πρόκειται για το βαρέλι του Πασόκ.

Επίσης το νέο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, προσπαθεί να κρατήσει αποστάσεις από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αφού πλέον όπου πάει η Ζωή Κωνσταντοπούλου φεύγουν οι ψηφοφόροι. Και τι να το κάνεις το κόμμα χωρίς ψηφοφόρους; Αυτό τον ρόλο τον έχει αναλάβει ο Γιώργος Παπανδρέου.

Φήμες αναφέρουν ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αφού έχουν συνειδητοποιήσει ότι κανένας δεν θέλει να τους κάνει παρέα, αποφάσισαν να κάνουν παρέα μεταξύ τους.  Έτσι έχουν στα σκαριά έναν καινούριο πολιτικό φορέα ο οποίος θα είναι ανοικτός σε κάθε φρικιό της πολιτικής που έχει βιώσει τον ρατσισμό του πολιτικού καθωσπρεπισμού και που θα θέλει να βρει έναν χώρο όπου θα κλάνει και θα ρεύεται ελεύθερα  χωρίς να περιορίζεται από πολιτικές μανιέρες και μικροαστικούς ιδεολογισμούς. 

Άλλος υποψήφιος για να συμμετάσχει στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο είναι ο Πέτρος Τατσόπουλος ο οποίος θεωρήθηκε μεγάλος γαμιάς για τον ΣΥΡΙΖΑ αφού το να έχεις γαμήσει τη μισή Αθήνα θεωρήθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα ακραία πολιτική κίνηση με κοινωνικές προεκτάσεις. Άσε που όταν έχεις γαμήσει τη μισή Αθήνα σου μπαίνουν ιδέες και για την άλλη μισή. Γιαυτό ο Αλέξης Τσίπρας τον παραγκώνισε, αφού όσο και να θες να πηγαίνεις τοίχο – τοίχο κάποια στιγμή οι τοίχοι τελειώνουν. Βέβαια την πάτησε από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη ο οποίος τελικά αποδείχτηκε μικρός στο μάτι αλλά μεγάλος στο κρεβάτι. Κάτι για το οποίο δεν μπορεί να κατηγορηθεί ο Αλέξης Τσίπρας αφού με τόσους νταβραντισμένους μαζεμένους στον ΣΥΡΙΖΑ, κάποιος θα του τον φόραγε. Παρόλο που οι κακές γλώσσες αφήνουν να εννοηθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας πήγαινε γυρεύοντας και το μνημόνιο ήταν απλώς η αφορμή.

Έκπληξη θα αποτελέσει εάν ο Γιάνης Βαρουφάκης προσχωρήσει στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο  αφού ο πρώην υπουργός αποτελεί έναν πολιτικό χώρο από μόνος του στον οποίο δεν χωράει κανένας άλλος εκτός από τον Γιάνη, τον Βαρουφάκη και τον Γιάνη Βαρουφάκη.