Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι εδώ, ενωμένος, δυνατός.



Σε συνέντευξη του στο ραδιοσταθμό Βήμα 99.5 ο Ευάγγελος Βενιζέλος παραδέχτηκε ότι το Πασόκ δεν θα είναι από τους πρωταγωνιστές των εκλογών όσο και αν αυτό πονάει τον απλό και αγνό  σοσιαλιστή ψηφοφόρο. Γιατί ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει συνηθίσει να τα λέει έξω από τα δόντια, όταν δεν τρώει. Γιατί όταν τρώει τα λέει μέσα από τα δόντια. Πάντως είτε τρώει είτε δεν τρώει, κανένας δεν καταλαβαίνει αν τρώει ή αν δεν τρώει.

Παρόλαυτα ο Ευάγγελος Βενιζέλος ξεκαθάρισε ότι το Πασόκ που έχει απομείνει, δεν είναι μόνο εδώ, ενωμένο, δυνατό αλλά και  έτοιμο να λειτουργήσει ως εγγυητής και καταλύτης για εξεύρεση λύσης στο σχηματισμό κυβέρνησης ευρύτατης συνεργασίας. Γατί μόνο μια κυβέρνηση με τεράστιο εύρος χωράει το Πασόκ στους κόλπους της. Αντίθετα αν η επόμενη κυβέρνηση δεν έχει ευρύτητα τότε να ψάξει αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Το Πασόκ κάνει μόνο συγκυβερνήσεις. Με υπουργεία, υφυπουργεία και όλα τα σχετικά. 

Τέλος υπενθύμισε στους αμετανόητους πλην τίμιους Πασοκτζήδες ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν ανήκει πλέον στο Πασόκ, αφού έφτιαξε δικό του κίνημα. Κάλεσε μάλιστα τους ψηφοφόρους του κόμματος και ιδιαίτερα τους πιο ηλικιωμένους να μην ξαναμπερδευτούν στις επόμενες εκλογές ψηφίζοντας Γιώργο Παπανδρέου. Γιατί πλέον ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι εδώ, ενωμένος, δυνατός αλλά είναι εκεί, διαχωρισμένος και αδύναμος.