Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Έτοιμος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης να αξιοποιήσει την εντολή.



Το ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. ότι θα αξιοποιήσει τη διερευνητική εντολή που έλαβε από τον Προκόπη Παυλόπουλο. Άλλωστε που θα ξαναβρεί τέτοια ευκαιρία ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης; Εκεί που ήταν προσωρινός μέχρι να έρθει ο επόμενος, τελικά έγινε μόνιμος για να ηγηθεί της Ν.Δ. στις επικείμενες εκλογές. Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού δεξιούς που ψάχνουν από τώρα τον επόμενο αρχηγό της Ν.Δ. αφού γνωρίζουν ότι βράδυ θα φύγει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Το βράδυ των εκλογών.

Παρόλαυτα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι αποφασισμένος να την ευχαριστηθεί την προεκλογική περίοδο. Γιατί γνωρίζει καλά ότι η προεκλογική περίοδος είναι μικρή για να την κάνει θλιβερή. Παρόλο που ο προκάτοχος του νόμιζε ότι η προεκλογική περίοδος ήταν μεγάλη και την είχε κάνει καρναβάλι.

Έτσι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα συναντηθεί με τον Σταύρο Θεοδωράκη για να συζητήσει, μετά θα συναντηθεί και με τη Φώφη Γεννηματά για να ξανασυζητήσει. Ακόμη και με τον Νίκο Μιχαλολιάκο θα συναντηθεί για να συζητήσει. Με όλους θα συζητήσει τώρα που του δίνεται η ευκαιρία. Και μετά θα επιστρέψει αναξιοποίητη τη διερευνητική εντολή εκεί που τη βρήκε για να την αξιοποιήσει ο επόμενος.

Παρόλο που ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πιστεύει ότι οι εκλογές δεν είναι λύση για τη χώρα, θα το παλέψει μέχρι τέλους. Μετά τις συζητήσεις, θα οργώσει όλη την Ελλάδα. Θα πάει παντού, από βορρά μέχρι νότο και από ανατολή μέχρι δύση ώστε να μεταδώσει το μήνυμα στον λαό. Και αν είχε και παραπέρα θα πήγαινε και εκεί. Θα τα δώσει όλα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για το κόμμα. Άλλωστε και το κόμμα τα έχει δώσει όλα στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Μέχρι και αρχηγό τον έκανε. Ας όψεται η ανάγκη που τα έφερε έτσι τα πράγματα. Ποιος άλλος δεξιός θα δεχόταν τέτοια εποχή να οδηγήσει την Ν.Δ. σε εκλογική αναμέτρηση και να επωμιστεί το βάρος της ήττας; Μόνο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης που δεν έχει να χάσει τίποτα.

(Ο μόνος δεξιός που είναι άνετος αυτή την περίοδο είναι ο Προκόπης Παυλόπουλος. Ο κόσμος να χαλάσει δεν τον κουνάει κανείς. Δεν πάει να βγει ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ; Χέστηκε.)