Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Δικαίωμα στο κατούρημα.



Σύμφωνα με καταγγελία αστυνομικού, έπειτα από εντολή της Ζωής Κωνσταντοπούλου, δεν επετράπη το Σάββατο η χρήση της τουαλέτας της βουλής σε Ματατζήδες. Για την Κυριακή δεν αναφέρθηκε κάτι σχετικό. 

Ο εν λόγω αστυνομικός νοσηλεύεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο αφού η φούσκα του δεν άντεξε και έσκασε.

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις, οι Ματατζήδες που θα κατασκηνώνουν έξω από τη βουλή θα μάθουν υποχρεωτικά γιόγκα ώστε να ελέγχουν την κύστη τους. Όσοι είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως και δεν μπορέσουν να επιβληθούν στην κύστη τους θα υποχρεωθούν να φοράνε πάνες. Αλλιώς θα πρέπει να κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ στον Εθνικό Κήπο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα οφείλονται σε παρεξήγηση αφού η Ζωή Κωνσταντοπούλου μπέρδεψε τους μπάτσους με τα γουρούνια τα οποία, όπως όλα τα υπόλοιπα ζώα, δεν χρησιμοποιούν τουαλέτα. Γιαυτό η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνέστησε στους μπάτσους να μην συμπεριφέρονται σαν γουρούνια ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους παρεξηγήσεις. Προφανώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν έχει δει ποτέ ταυτόχρονα μπάτσο και γουρούνι ώστε να ξεχωρίσει τις διαφορές. 

Ο Άδωνης Γεωργιάδης σε σχόλιο του σχετικά με το θέμα ανέφερε ότι είναι αντιδημοκρατικό να επιτρέπει η πρόεδρος της βουλής στους αναρχικούς που διαδηλώνουν να χρησιμοποιούν την τουαλέτα της βουλής και να την απαγορεύει στους μπάτσους. 

Από την άλλη, η ένωση αναρχικών που κατουράνε στη βουλή έβγαλε ανακοίνωση τονίζοντας ότι όποιος λυπάται τους μπάτσους που κατουριούνται επάνω τους, να τους πάρει σπίτι τους να κατουρήσουν.