Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Το Πασόκ συνεχίζει να είναι εδώ.



Ξεκινά το έκτακτο πανηγύρι του Πασόκ σήμερα Παρασκευή με τους υποψήφιους διαδόχους του Ευάγγελου Βενιζέλου να παίρνουν θέσεις μάχης. Η μάχη αναμένεται να είναι σκληρή μεταξύ της Φώφης Γεννηματά και του Ανδρέα Λοβέρδου οι οποίοι προτίθενται να ρίξουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο του κόμματος ώστε να εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πανελληνίου διότι όλες οι αίθουσες των φυλακών Κορυδαλλού είναι κατειλημμένες αυτόν τον καιρό.

Η Φώφη Γεννηματά διατηρεί ένα προβάδισμα στους  παλιοπασόκους λόγω της σύνδεσης του ονόματος της με την εποχή του κραταιού Πασόκ, ενώ ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει μεγαλύτερη πέραση στους νεόκοπους πασόκους αλλά και στις γυναίκες οι οποίες μετά τον ωραίο Άκη βρήκαν τον ακόμα πιο ωραίο Ανδρέα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο συνέδριο θα παραστεί και ο Άκης Τσοχατζόπουλος ως guest star ενώ δεν αποκλείεται να βάλει και υποψηφιότητα.

Σε περίπτωση που εκλεγεί η Φώφη Γεννηματά, τότε ο Ανδρέας Λοβέρδος θα πάρει μεταγραφή για το αδελφό σωματείο της Ν.Δ. ενώ αν εκλεγεί ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Φώφη Γεννηματά θα μετακομίσει στον Σύριζα ώστε να ξανασυναντήσει τα παλιά συντρόφια που την έκαναν νωρίς. 

Το σίγουρο είναι πάντως ότι όποιος και να εκλεγεί, σαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο δεν θα είναι. Εκτός αν κάνει την έκπληξη ο Γιώργος Παπανδρέου και επιστρέψει στο κόμμα. Γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου είναι καλύτερος από τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Όποιος θέλει να παρευρεθεί στο συνέδριο μπορεί να κατεβάσει το πρόγραμμα από τον επίσημο ιστότοπο του κόμματος, αν λειτουργεί ακόμα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μοιραστούν και σάντουιτς, εάν φτάσουν τα λεφτά.