Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Ο Γιώργος Παπανδρέου σώζει τα πάντα και συμφέρει.



Στην Πάτρα μίλησε ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, Γιώργος Παπανδρέου, στα πλαίσια συνεδρίου που οργάνωσε η εφημερίδα Πελοπόννησος και είχε ως θέμα τις αναπτυξιακές προοπτικές για την Δυτική Ελλάδα. Δηλαδή ένα θέμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Γιώργου Παπανδρέου. Γιατί όπου υπάρχει η προοπτική ανάπτυξης υπάρχει και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπανδρέου άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την πορεία της διαπραγμάτευσης και κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να διασφαλίσει την παραμονή της χώρας στον “σκληρό πυρήνα” της Ευρώπης μαζί με τη Γερμανία και τη Γαλλία και όχι στον μαλακό πυρήνα της Ευρώπης παρέα με την Αλβανία και τη Βουλγαρία. Μάλιστα τόνισε ότι αυτό θα πρέπει να γίνει με κάθε κόστος γιατί άλλο πράγμα είναι να είσαι φτωχός εντός σκληρού πυρήνα και άλλο πράγμα να είσαι φτωχός εντός μαλακού πυρήνα. Στον σκληρό πυρήνα το ευχαριστιέσαι περισσότερο.

Στη συνέχεια αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας για την ανάπτυξη προτρέποντας τον λαό να σταματήσει να ψάχνει για σωτήρες αφού σωτήρες δεν υπάρχουν πια. Ο τελευταίος σωτήρας που υπήρξε ήταν ο ίδιος ο οποίος όμως δεν πρόλαβε να σώσει την Ελλάδα αφού τον έφαγαν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος.

Πάντως διευκρίνισε ότι αν ακόμα και σήμερα υπάρχει κάποιος που ψάχνει για σωτήρα, ο ίδιος δηλώνει διαθέσιμος αφού σώζει τα πάντα. Και σε πολύ καλή τιμή. Κοστίζει ένα με δύο μνημόνια.