Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Ο Κώστας Καραγκούνης δεν είναι τρολ.



Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης κατηγορώντας την ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο. Συγκεκριμένα ο Κώστας Καραγκούνης δήλωσε ότι η κυβέρνηση εξαγγέλλει τις συμφωνίες που δεν υπάρχουν ενώ αντίθετα δεν εξαγγέλλει τις συμφωνίες που υπάρχουν. Ενώ κανονικά θα έπρεπε να εξαγγέλλει τις συμφωνίες που υπάρχουν και να μην εξαγγέλλει τις συμφωνίες που δεν υπάρχουν. 

Όπως δηλαδή έκανε ο Αντώνης Σαμαράς τα χρόνια της πρωθυπουργίας του όπου δεν εξήγγειλε καμία συμφωνία. Αφού καμία συμφωνία δεν έκανε. Όλα έτοιμα του τα έδιναν. Στο πιάτο. 

Στη συνέχεια ο Κώστας Καραγκούνης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι παρουσιάζει ως συμφωνία τις δικές της θέσεις και όχι των ξένων αξιωματούχων ενώ θα έπρεπε να παρουσιάζει ως συμφωνία τις θέσεις των ξένων αξιωματούχων και όχι τις δικές της. 

Σε αντίθεση με τον Αντώνη Σαμαρά που στα χρόνια της διακυβέρνησης του, οι δικές του θέσεις συμφωνούσαν με τις θέσεις των ξένων αξιωματούχων, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μόνο συμφωνίες και ποτέ διαφωνίες.

Τόνισε δε ότι ο χρόνος τέλειωσε και τα χρήματα εξαντλήθηκαν, ενώ στα χρόνια της διακυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά ο χρόνος ποτέ δεν τέλειωνε. Ήταν ατελείωτος. Και τα χρήματα ποτέ δεν στέρευαν. Ήταν αστείρευτα.

Ο Κώστας Καραγκούνης, τέλος, επανέφερε το θέμα της μεγάλης συνεννόησης για να βγει η χώρα από τα αδιέξοδα από όπου και αν αυτά προέρχονται. Ακριβώς όπως την εποχή της διακυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά όπου δεν υπήρχαν αδιέξοδα αφού εκείνη την εποχή είχαμε δημοκρατία και ως γνωστό στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Μόνο διέξοδα.