Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Ο Διονύσης Τσακνής ζει!



Τον Διονύση Τσακνή πρότεινε η κυβέρνηση για πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ ο οποίος κρίθηκε κατάλληλος αφού έχει τραγουδήσει και δυο-τρία κομμουνιστικά τραγουδάκια στο παρελθόν. Αντίθετα ο Σάκης Ρουβάς κρίθηκε ακατάλληλος αφού, αν και πρόσφατα τραγούδησε Μίκη Θεοδωράκη, θεωρείται ακόμα εκκολαπτόμενος και όχι λυσσασμένος κομμουνιστής. Θα πρέπει να τραγουδήσει τουλάχιστον Θάνο Μικρούτσικο για να ανήκει στους λυσσασμένους.

Σημαντικό ρόλο στην επιλογή του Διονύση Τσακνή έπαιξαν οι γνωστοί στίχοι του καλλιτέχνη “να σώσω οτιδήποτε, αν σώζεται” που πάει και με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση αρχικά είχε προτείνει τη θέση στον Γιάννη Ζουγανέλη ο οποίος όμως δεν την αποδέχτηκε αφού έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ.

Για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που επίσης θεωρείται λυσσασμένος κομουνιστής, δεν ακούστηκε τίποτα. Προφανώς ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ακόμα μαζεύει λυσσασμένους κομουνιστές στις συναυλίες του.

Επίσης η κυβέρνηση έχει σκοπό να διορίσει τον επίσης λυσσασμένο κομουνιστή, Λάμπη Ταγματάρχη, στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της κρατικής τηλεόρασης ώστε να τον αποκαταστήσει έπειτα από την άδικη απόλυση του από την συγκυβέρνηση των μνημονίων.

Στα άμεσα σχέδια της κυβέρνησης είναι επίσης η αποκατάσταση του Σίμου Κεδίκογλου τον οποίο επίσης απέλυσε άδικα η συγκυβέρνηση των μνημονίων.