Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή, 17 Μαΐου 2015

Ο Παπανδρέου που βρυχάται.Έναν απρόσμενο αλλά έντιμο σύμμαχο βρήκε η κυβέρνηση στην προσπάθεια της να κλείσει μια έντιμη συμφωνία με τους έντιμους εταίρους. Δεν πρόκειται για κανέναν άλλον από τον έντιμο Γιώργο Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός, γνώστης της πραγματικότητας και ορθολογιστής, και ας φοράει ενεργειακό βραχιόλι, είναι ο άνθρωπος που ξεκίνησε τις έντιμες συμφωνίες με τους εταίρους μια μέρα πριν πέντε χρόνια στο Καστελόριζο. 

Ο Γιώργος Παπανδρέου, που ξεκίνησε από χθες, Σάββατο, την περιοδεία ενημέρωσης, είχε συναντήσεις με έναν αντιδήμαρχο, δύο εκπροσώπους φορέων, συνομίλησε με τέσσερις πολίτες και επισκέφθηκε μια παραγωγική μονάδα. Επίσης προσπάθησε να συναντηθεί με υποψήφιους βουλευτές, μέλη και φίλους του Κινήματος αλλά δεν τους εντόπισε πουθενά.

Ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να στηρίξει καμία πολιτική που να εμποδίζει την αλλαγή της χώρας. Για τους υπόλοιπους του Κινήματος δεν γνωρίζει. Όταν τους βρει και τους πέντε θα συνεδριάσουν και θα ενημερώσουν τα ΜΜΕ για την απόφαση τους.