Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Στην Αγία Βαρβάρα αδερφές μου.




Στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας έφτασε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για να προσκυνήσει το λείψανο της Αγίας Βαρβάρας που έφτασε από τη Βενετία στην Αθήνα. 

Ερωτώμενος για τη δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φίλη, περί διαχωρισμού Κράτους-Εκκλησίας ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος απάντησε ότι τον Νίκο Φίλη θα τον πάρει ο διάολος. Αν δεν του αρέσει να πάει αλλού.

Από την Κυριακή ουρές από πιστούς από όλη την Ελλάδα σχηματίζονται στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας στον ομώνυμο δήμο της Αττικής για να προσκυνήσουν το λείψανο της Αγίας Βαρβάρας. Τουλάχιστον άδειασαν οι ουρές από ηλικιωμένους στις τράπεζες.

Έξω από τον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας εθεάθη μικροπωλητής που πουλούσε θαυματουργό νερό από το Καματερό που του είχε περισσέψει. Επίσης μικροπωλητές που πούλαγαν έξυπνα κολάν και ενεργειακά βραχιόλια έκαναν χρυσές δουλειές. 

Τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας αποτελούν τον δεύτερο αρχηγό κράτους που επισκέπτεται την χώρα μας μετά το Άγιο Φως, κατά τη διάρκεια των τριών μηνών διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επόμενος αρχηγός κράτους που θα επισκεφτεί τη χώρα μας θα είναι ο Άγιος Βασίλης την πρωτοχρονιά.

Το πρωί της Παρασκευής τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας θα επισκεφτούν το αντικαρκινικό νοσοκομείο του Αγίου Σάββα όπου οι πιστοί καρκινοπαθής θα μπορέσουν επιτέλους να θεραπευτούν. Οι υπόλοιποι καρκινοπαθής στα υπόλοιπα νοσοκομεία δεν θα θεραπευτούν. Θα πεθάνουν.