Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Αναπολώντας τις παλιές καλές εποχές (Που είσαι ρε Αντώνη)



Το βίντεο με τις φασαρίες στην οδό Στουρνάρα που αναρτήθηκε από τους γνωστούς άγνωστους στο διαδίκτυο σχολίασε ο γνωστός Αντώνης Σαμαράς. Συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός έκανε λόγο για προχειροδουλειά με χαμηλό φωτισμό και no budget παραγωγή τονίζοντας ότι η δημοκρατία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τέτοιους ερασιτεχνισμούς.

Μάλιστα θυμήθηκε τις δικές του υπερπαραγωγές, ως πρωθυπουργός, με τις οποίες η δημοκρατία τα χρειάστηκε, αφού παραλίγο να ξανακυβερνήσει. Στάθηκε στο γεγονός ότι ο ίδιος ποτέ δεν είχε την ανάγκη των ειδικών εφέ για να τον υποστηρίξουν  μπροστά στην κάμερα. Σε αντίθεση με τους αντιεξουσιαστές οι οποίοι χρησιμοποιούν μολότοφ και καπνογόνα όποτε εμφανίζονται στο γυαλί  μπας και καταφέρουν να καλύψουν την έλλειψη του υποκριτικού ταλέντου τους. Σε αντίθεση με τον ίδιο που έχει αποδείξει ότι η υποκρισία του περισσεύει.

Επίσης συμπέρανε ότι οι αντιεξουσιαστές πρέπει να είναι κακάσχημοι αφού παρουσιάζονται μόνο με κουκούλες και δεν τολμάνε να εμφανίσουν τα πρόσωπα τους φοβούμενοι τη σύγκριση. Μάλιστα αποκάλυψε ότι ένας από τους κουκουλοφόρους που πέταγαν μολότοφ ήταν ο ασχημομούρης Αλέξης Τσίπρας ενώ ο διπλανός του που έκανε κωλοδάκτυλα στα ΜΑΤ δεν ήταν άλλος από τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Ξεκαθάρισε πάντως ότι όταν θα επανέλθει στην εξουσία, θα βγάλει τις κουκούλες από τους κουκουλοφόρους για να δει όλος ο κόσμος την ασχήμια τους, ενώ υποσχέθηκε ότι μαζί με τους κουκουλοφόρους θα αποκαλύψει τους καταληψίες, τους λαθρομετανάστες και τους τρομοκράτες οι οποίοι είναι Συριζαίοι που υποδύονται πολλούς ρόλους ταυτόχρονα.

(Ειδικοί αναλυτές τόνισαν ότι ο Αντώνης Σαμαράς, έπειτα από αυτά τα σχόλια, έχει ήδη μπετονάρει το 18% που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις και ετοιμάζεται για την άνοδο).