Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Και εγένετο ΣΥΡΙΖΑ.



Έρευνα πραγματοποίησε η Κάπα Research  και δημοσίευσε το Βήμα της Κυριακής σχετικά με τα πιστεύω των Ελλήνων. Έτσι αφού προηγούμενη έρευνα αποκάλυψε ότι οι Έλληνες πιστεύουν στον Αλέξη Τσίπρα και στην πρώτη φορά Αριστερά, η συνέχεια της έρευνας είναι ακόμα πιο αποκαλυπτική.

Συγκεκριμένα οι Έλληνες, εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα πιστεύουν στο θεό και στα θαύματα. Αφού ένας Αλέξης Τσίπρας μόνος του δεν μπορεί να φέρει την Άνοιξη. Χρειάζεται και το χέρι του θεού. 

Βέβαια από τη στιγμή που επικράτησε για πρώτη φορά η Αριστερά στην Ελλάδα, το ποσοστό των θρησκευόμενων Ελλήνων έχει μειωθεί σημαντικά αφού η πίστη των ελλήνων μετακινήθηκε από τον θεό προς τον Αλέξη Τσίπρα. Κάτι που είναι θετικό αφού όταν ελπίζεις στον θεό είσαι στα τελευταία σου ενώ όταν ελπίζεις στον Αλέξη Τσίπρα είσαι στα προτελευταία σου. 

Αλλά και όταν οι Έλληνες πίστευαν στον Αντώνη Σαμαρά πάλι στα τελευταία τους ήταν. Γεγονός που εξισώνει τον Αντώνη Σαμαρά με τον θεό. Ή έστω με τον ημίθεο. Κάτι σαν τον Hulk σε πιο φασιστοκατάσταση.

Βέβαια την εποχή της διακυβέρνησης της χώρας από τον Αντώνη Σαμαρά, όλες οι ελπίδες του λαού ήταν στα χέρια του θεού με αποτέλεσμα η θρησκευτική πίστη των Ελλήνων να είχε φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ. 

Άλλωστε και ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς ως πρωθυπουργός είχε εναποθέσει όλες τις ελπίδες του στον θεό. 

Η ίδια έρευνα έδειξε ότι οι έλληνες πιστεύουν και στο μάτι αφού η επικρατούσα άποψη είναι ότι για όλα τα δεινά που μας ταλαιπωρούν, υπεύθυνο είναι το κακό μάτι του Σόιμπλε και των λοιπών ευρωπαίων που μας φθονούν και μας ζηλεύουν. 

Τέλος ένα μικρότερο ποσοστό των ελλήνων πιστεύει στη Δευτέρα παρουσία του θεού στη γη αλλά παραμένουν, ακόμα, περισσότεροι από αυτούς που πιστεύουν στη Δευτέρα παρουσία της Αριστεράς στην Ελλάδα αφού αν δεν τα καταφέρουν με τη πρώτη, θα φάνε τόσο μαύρο που η δεύτερη παρουσία της Αριστεράς θα αργήσει περισσότερο και από την δεύτερη παρουσία του θεού.

(Αυτό που μένει να δούμε είναι αν η Αριστερά είναι άλλο ένα όπιο του λαού. Κάτι σαν τη θρησκεία  αλλά προς τα αριστερά)