Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Αντώνης Σαμαράς vs Ανθρώπινα δικαιώματα.



Την άμεση επέμβαση της αστυνομίας ζητάει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ώστε να λήξουν άμεσα οι καταλήψεις που τελούνται σε διάφορους πανεπιστημιακούς χώρους της χώρας. Και στο κάτω-κάτω αν δεν θέλει ο Αλέξης Τσίπρας να στείλει τα ΜΑΤ ας στείλει τα ΚΝΑΤ . Δεν θα είναι η πρώτη φορά που η δεξιά και η γνήσια αριστερά θα συνεργαστούν για το καλό της χώρας. 

Ο Αντώνης Σαμαράς εκμυστηρεύτηκε στα κανάλια ότι του τηλεφωνούν Ματατζήδες καθημερινά και  διαμαρτύρονται ότι έχουν δυο μήνες να δείρουν άνθρωπο. Πολλοί από αυτούς μάλιστα αναγκάζονται να δέρνουν τη γυναίκα τους και τα παιδιά τους σε καθημερινή βάση, δύο φορές την ημέρα ανά δωδεκάωρο, σαν φάρμακο.

Επίσης ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι για κάθε λεπτό που περνάει κυριαρχεί στην χώρα η ανομία, για κάθε ώρα ο αναρχοκομμουνισμός και για κάθε μέρα η καθαρή αναρχία. Μέχρι σήμερα έχουν επικρατήσει δεκαέξι καθαρές αναρχίες, τρεις αναρχοκομμουνισμοί και δώδεκα ανομίες ενώ ο αριθμός της ανομίας, του αναρχοκομμουνισμού και των καθαρών αναρχιών  αναμένεται να αυξηθεί δραματικά μέσα στις επόμενες ημέρες.

Από την άλλη, οι ίδιοι οι αστυνομικοί διαμαρτύρονται, θεωρώντας ένδειξη ρατσισμού την  απαγόρευση της ελεύθερης εισόδου τους στα Πανεπιστήμια. Κάνουν λόγο για διακρίσεις απέναντι στην κοινωνική ομάδα των μπάτσων και προτίθενται να καταφύγουν στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά και στο δικαστήριο για τα δικαιώματα των ζώων για παν ενδεχόμενο.

Για να μην ξεχνιόμαστε, το αίτημα τον καταληψιών είναι η κατάργηση των τρομονόμων, των κουκουλονόμων, της βίαιης λήψης DNA και των φυλακών Τύπου Γ'. Θέματα δηλαδή που σχετίζονται με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Τα οποία ο Αντώνης Σαμαράς τα έχει γραμμένα στα αρχίδια του.