Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Πρόωρες εκλογές (Η λύτρωση του βιασμένου και το ξενέρωμα του βιαστή)

Συνέντευξη στη ΝΕΡΙΤ θα δώσει σήμερα ο πρωθυπουργός σχετικά με την τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή του προέδρου της δημοκρατίας. Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί σε όλους τους βουλευτές ώστε με τον μεστό και γεμάτο επιχειρήματα λόγο του να καταφέρει να τους πείσει για την αναγκαιότητα εκλογής προέδρου από αυτή τη βουλή και όχι από την επόμενη.

Όπως ήδη έχει ξεκαθαρίσει ο πρωθυπουργός από την δεύτερη ψηφοφορία, στον τρίτο γύρο δεν θα υπάρχει “παρών”, αλλά η ψήφος θα έχει το ονοματεπώνυμο του κάθε βουλευτή. Γεγονός που αναμένεται να μπερδέψει πολλούς βουλευτές οι οποίοι επειδή δεν θα θέλουν να ψηφίσουν τον εαυτό τους για πρόεδρο της δημοκρατίας, αναμένεται να ψηφίσουν τον Σταύρο Δήμα.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα παρουσιάσει το top-10 των καταστροφών που θα ακολουθήσουν τη διάλυση της παρούσας βουλής και μάλιστα αναμένονται και εκπλήξεις αφού πολλές από αυτές τις καταστροφές δεν έχουν ξαναπαρουσιαστεί στο πανελλήνιο.

Επίσης ο Αντώνης Σαμαράς θα προσπαθήσει να μεταπείσει όσους περισσότερους βουλευτές είναι δυνατόν ώστε να συγκεντρωθούν οι 180 ψήφοι για την εκλογή του Σταύρου Δήμα στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα. Αβάδιστα και αγόγγυστα στο χώρο τους.

Ταυτόχρονα ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει ακόμη να επιρρίψει στον ΣΥΡΙΖΑ την ευθύνη της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες. Γιατί όταν οι εκλογές είναι πρόωρες, η κυβέρνηση που μας γαμάει δεν έχει χρόνο να ευχαριστηθεί τη διαδικασία. Είναι σαν την πρόωρη εκσπερμάτιση. Η λύτρωση του βιασμένου και το ξενέρωμα του βιαστή.