Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Δεν φτώχυνες αρκετά; Ψήφισε Αντώνη Σαμαρά!

Σύμφωνα με φρέσκα στοιχεία της Eurostat το 35,7% των Ελλήνων ζει κοντά στο όριο της φτώχειας. Άλλοι βρίσκονται λίγο πιο πάνω από το όριο, άλλοι λίγο πιο κάτω από το όριο, άλλοι ακριβώς στο όριο, άλλοι πότε επάνω και πότε κάτω από το όριο, αλλά όλοι εκεί κοντά στο όριο. Αυτοί δεν ψηφίζουν Αντώνη Σαμαρά.

Επίσης σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία το 23% των Ελλήνων ζει με πενιχρό εισόδημα οπότε αργά ή γρήγορα θα πιάσουν και αυτοί το όριο της φτώχειας. Αυτοί ακόμα και να ψηφίζουν Αντώνη Σαμαρά σήμερα, όταν θα φτωχύνουν θα σταματήσουν να τον ψηφίζουν. Δεν βγήκε τυχαία το σύνθημα “Δεν φτώχυνες αρκετά; Ψήφισε Αντώνη Σαμαρά!”

Βέβαια ακόμα δεν ήμαστε οι φτωχότεροι της Ευρώπης αφού σύμφωνα με τα ποσοστά κατατασσόμαστε  ψηλότερα από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία αλλά όλο το μέλλον βρίσκεται μπροστά μας. Αργά ή γρήγορα, και με ακόμα μεγαλύτερες θυσίες, θα τα καταφέρουμε.

Επίσης η ίδια έρευνα κατατάσσει τον Αντώνη Σαμαρά και την Ν.Δ. επίσης στα όρια της φτώχειας όσο αφορά τα ποσοστά τους.

Η συγκεκριμένη έρευνα αφορά τη χρονιά του 2013 οπότε έως σήμερα τα ποσοστά φτώχειας έχουν ανέβει περισσότερο με αποτέλεσμα τα ποσοστά του Αντώνη Σαμαρά να έχουν πέσει περισσότερο. Γιατί αυτοί που το 2013 ζούσαν με πενιχρό εισόδημα, πλέον έχουν φτωχύνει. Οπότε έπαψαν να ψηφίζουν Αντώνη Σαμαρά.