Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Βαστάτε Τούρκοι ...

Ραντεβού στις 6 το απόγευμα είχαν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο. Σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, στη συνάντηση τέθηκε  η τρέχουσα σημαντική εξέλιξη δηλαδή η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πάοκ που έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Πριν από αυτή τη συνάντηση, ο Ευάγγελος Βενιζέλος προήδρευσε στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής, στο υπουργείο Εξωτερικών, όπου και εκεί συζητήθηκαν οι τρέχουσες σημαντικές εξελίξεις που αφορούν στο συγκεκριμένο υπουργείο όπως οι θαλάσσιες παραβιάσεις του Τουρκικού πολεμικού ναυτικού, οι εναέριες παραβιάσεις της Τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, οι χερσαίες παραβιάσεις του Τουρκικού  στρατού ξηράς καθώς και η νίκη του ευρωπαίου Παναθηναϊκού επί του ευρωπαίου Πάοκ που έδωσε νέο ενδιαφέρον στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Πριν από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής , ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, με τον οποίο συζήτησε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πάοκ που έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Η διαπραγμάτευση με την τρόικα δεν τέθηκε επί τάπητος αφού όσο μας απειλούν οι Τούρκοι από παντού και όσο το ελληνικό πρωτάθλημα αποκτάει νέο ενδιαφέρον, δεν έχουμε μυαλό για άλλα προβλήματα. Το μόνο μας πρόβλημα είναι οι Τούρκοι και η μπάλα. Βαστάτε Τούρκοι γιατί είναι δύσκολες εποχές για τον Έλληνα πρωθυπουργό.