Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Ο Μάκης Βορίδης αγαπάει την συγκυβέρνηση.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Real News, ο  Μάκης Βορίδης τόνισε ότι ακόμα και η σκέψη του ΣΥΡΙΖΑ αποτρέπει τις αγορές από το να μας δανείσουν χρήματα. Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ του θυμίζει το φάντασμα του κομμουνισμού που κάποτε πλανιόταν επάνω από την Ευρώπη, με τη διαφορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ούτε φάντασμα ούτε κομμουνισμός. Παρόλαυτα πλανιέται επάνω από την Ευρώπη.

Ο Μάκης Βορίδης εξηγεί ότι όταν οι αγορές ακούνε ΣΥΡΙΖΑ, αλλάζουν δρόμο. Αντίθετα ο Μάκης Βορίδης υποστηρίζει ότι οι αγορές αγαπάνε τον Αντώνη Σαμαρά σαν παιδί τους και γιαυτό είναι διατεθειμένες να του προσφέρουν δανεικά. Με το αζημίωτο.

Ο Μάκης Βορίδης ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να διαλύσει τη Βουλή για να πάει σε εκλογές αλλά αντίθετα θα κάνει ότι μπορεί ώστε να βρει τους 180 απαραίτητους βουλευτές ώστε να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο της δημοκρατίας.

Πάντως ο Μάκης Βορίδης δηλώνει αισιόδοξος ότι τελικά θα βρεθούν οι 180 βουλευτές ώστε η συγκυβέρνηση να συνεχίσει το θεάρεστο έργο της. Γιατί ο Μάκης Βορίδης όπου βρεθεί και όπου σταθεί τονίζει ότι το έργο της συγκυβέρνησης είναι θεάρεστο.


Το ερώτημα όμως είναι αν το έργο της συγκυβέρνησης αρέσει στον Μάκη Βορίδη επειδή είναι θεάρεστο ή αν το έργο της συγκυβέρνησης είναι θεάρεστο επειδή αρέσει στον Μάκη Βορίδη.