Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Ο συνετός Αντώνης Σαμαράς.

Την συνετή έξοδο στην κανονικότητα ψάχνει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, γιαυτό αποφάσισε να μεταβεί στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες όπου μοιράζουν τέτοιου είδους εξόδους.

Ο Αντώνης Σαμαράς γνωρίζει ότι στη Σύνοδο Κορυφής θα προσπαθήσουν να τον ξεγελάσουν δίνοντας του μια δευτεροκλασάτη και όχι μια συνετή και πρωτοκλασάτη έξοδο στην κανονικότητα όπως ο ίδιος επιθυμεί. Γιαυτό ο πρωθυπουργός πήγε στη Σύνοδο Κορυφής υποψιασμένος.

Νωρίτερα ο Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε με τον νέο πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, με τον οποίο συζήτησε για ογδοηκοστή εξηκοστή τέταρτη φορά την πορεία του ελληνικού προγράμματος και τα βήματα εξόδου από τα προγράμματα στήριξης.

Ο Αντώνης Σαμαράς είχε την ευκαιρία να βγει στην κανονικότητα από την προηγούμενη Σύνοδο Κορυφής όπου πάλι μοίραζαν παρόμοιες εξόδους αλλά τότε ο πρωθυπουργός δεν είχε το μυαλό του στις εξόδους αλλά στις εισόδους.

Επειδή όμως από τις εισόδους δεν είδε προκοπή, αποφάσισε να επικεντρωθεί στις εξόδους μπας και ρεφάρει. Όμως επειδή δεν είναι μπαχαλάκιας, δεν ψάχνει όποια έξοδο να ‘ναι αλλά μόνο τη συνετή έξοδο. Αυτή που οδηγεί στην κανονικότητα.


(Όταν μιλάει ο Αντώνης Σαμαράς, οι έννοιες αποκτούν αξία.)