Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Οι βόμβες του Επαναστατικού Αγώνα σκάνε.

Επίθεση κατά του Άδωνη Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο Νίκος Μαζιώτης από τις φυλακές Διαβατών όπου κρατείται. Συγκεκριμένα ο Νίκος Μαζιώτης κατηγόρησε τον Άδωνη Γεωργιάδη ότι ευθύνεται για τον θάνατο χιλιάδων πολιτών και γιαυτό θα πρέπει να εκτελεστεί μπροστά στον λαό στην πλατεία Συντάγματος. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Νίκος Μαζιώτης δεν σταματάει εδώ αλλά συνεχίζει ζητώντας να κρεμαστεί ανάποδα το πτώμα του Άδωνη Γεωργιάδη ακριβώς όπως συνέβη με τον Μουσολίνι. Αυτοί οι τρομοκράτες δεν έχουν τον θεό τους. Ευτυχώς που βρίσκονται στη φυλακή γιατί ήταν ικανοί να κάνουν τα λόγια τους πράξη και να ξεμείνουμε από Γεωργιάδη. Μην ξεχνάς ότι οι βόμβες του Επαναστατικού Αγώνα σκάνε. Δεν είναι γκαζάκια.

Άσε που θα χάσουμε το tablet με όλη την ελληνική γραμματεία μόνο με 159 ευρώ.

Πάντως η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους τονίζοντας ότι η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται και κάλεσε όλα τα κόμματα, εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ, να καταδικάσουν την απόπειρα τρομοκράτησης του Άδωνη Γεωργιάδη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και το Πασόκ, καταδίκασε το γεγονός και μάλιστα μας ενημέρωσε ότι δεν κάνει διάλογο με τρομοκράτες. Πάντως εδώ που τα λέμε δεν θυμάμαι ποτέ κανέναν τρομοκράτη να ήθελε να κάνει διάλογο με το Πασόκ.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης ακόμα δεν έχει τσιρίξει δηλώσεις για το συμβάν αφού οι δημοσιογράφοι, αν και τον έψαξαν, δεν κατάφεραν να τον βρουν. Όπου και αν βρίσκεται, φαντάζομαι ότι θα μιλάει χαμηλόφωνα.

(Για όσους λένε ότι και να κρεμαστεί ανάποδα ο Άδωνης Γεωργιάδης στην πλατεία Συντάγματος δεν θα λύσει τα προβλήματα μας, θα συμφωνήσω. Θα είναι όμως μια αρχή.)