Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Άμα δεν πάει ο πυροσβέστης στον Σαμαρά, τότε πάει ο Σαμαράς στον πυροσβέστη.

Οι πυροσβέστες είναι το πρότυπο για το μέλλον της χώρας, τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος τη Δευτέρα. Βέβαια οι παρευρισκόμενοι πυροσβέστες, προς στιγμή σάστισαν, αφού κανένας τους δεν κατάλαβε γιατί οι πυροσβέστες αποτελούν το πρότυπο για το μέλλον της χώρας, παρόλαυτα αυτή η στιγμή αμηχανίας δεν στάθηκε ικανή ώστε να μην καταχειροκροτηθεί ο πρωθυπουργός.

Βέβαια στη συνέχεια ο πρωθυπουργός είχε προγραμματίσει να πλέξει το εγκώμιο και των υπολοίπων σωμάτων ασφαλείας όπως των αστυνομικών, των στρατιωτικών, των λιμενικών, των χρυσαυγιτών και του Μάκη Βορίδη αλλά το συνεχόμενο χειροκρότημα των πυροσβεστών κουκούλωσε το εγκώμιο για τα υπόλοιπα σώματα ασφαλείας.

Ο Αντώνης Σαμαράς διαμήνυσε ότι η πατρίδα μας μπορεί να πάει μπροστά μόνο όταν ο καθένας και η καθεμιά πράττει το καθήκον του γιατί τότε θα προχωρήσουμε μπροστά και θα αφήσουμε στο τέλος αυτή την κρίση. Αντίθετα όταν ο καθένας και η καθεμιά δεν πράττει το καθήκον του, τότε δεν θα προχωρήσουμε μπροστά και δεν θα αφήσουμε στο τέλος αυτή την κρίση.

Παράλληλα, επανέλαβε τη δέσμευσή του για επίλυση του μισθολογικού όλων των ένστολων και όχι μόνο των πυροσβεστών.

Τέλος ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε για ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος αλλά μετά τις εκλογές γιατί πριν τις εκλογές δεν προλαβαίνει. Γιαυτό αν πραγματικά θέλουν οι πυροσβέστες να ενισχυθούν θα πρέπει πρώτα να ενισχύσουν οι ίδιοι τον Αντώνη Σαμαρά στις πρώτες εκλογές που θα δουν μπροστά τους.