Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Οι Έλληνες είναι σκατοχαρακτήρες και ζητάνε εκλογές.

Σε τρομερή φόρμα βρίσκεται αυτή την εποχή ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος, σχεδόν κάθε μέρα,  απαντάει στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και όταν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέτει ερωτήματα στον Αντώνη Σαμαρά. Μάλιστα οι απαντήσεις του Αντώνη Σαμαρά είναι η μια πιο πετυχημένη από την άλλη που ο Αλέξης Τσίπρας και τα παλληκάρια του σκέφτονται να σωπάσουν για πάντα.

Η τελευταία απάντηση που έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς στον ΣΥΡΙΖΑ αφορούσε στο αίτημα του Αλέξη Τσίπρα για άμεση προσφυγή στις κάλπες. Όσο όμως άμεσα ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας την προσφυγή στις κάλπες, άλλο τόσο άμεσα, και ίσως αμεσότερα, ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε ότι όποιος θέλει εκλογές εξυπηρετεί τα προσωπικά του συμφέροντα. Ενώ αντίθετα όποιος δεν  θέλει εκλογές δεν εξυπηρετεί τα προσωπικά του συμφέροντα.

Έτσι λοιπόν ο Αντώνης Σαμαράς εξήγησε τον λόγο που ο Αλέξης Τσίπρας ζητάει επιτακτικά εκλογές και ταυτόχρονα εξήγησε τον λόγο που ο ίδιος δεν ζητάει εκλογές. Επίσης εξήγησε γιατί ο Ευάγγελος Βενιζέλος όταν ακούει τη λέξη “εκλογές” βγάζει σπυράκια.


Τέλος έδωσε εξήγηση σε ένα ερώτημα που άλλοι δεν θα μπορούσαν να εξηγήσουν με κανένα τρόπο, δηλαδή γιατί η συγκυβέρνηση έχει κατρακυλήσει δημοσκοπικά. Επειδή οι Έλληνες είναι σκατοχαρακτήρες και κοιτάνε μόνο το συμφέρον τους. Όπως ο Αλέξης Τσίπρας.