Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΔΗΜΑΡ ψάχνει μέλη.

Άλλα 24 μέλη της Κεντρικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ έγιναν πρώην μέλη της κεντρικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ μειώνοντας ακόμα περισσότερο τον αριθμό των νυν μελών της κεντρικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ. Πλέον τα πρώην μέλη της κεντρικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ πρέπει να έχουν ξεπεράσει σε αριθμό τα νυν μέλη της κεντρικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ χωρίς μάλιστα να υπολογίσουμε τα πεθαμένα πρώην μέλη της κεντρικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ.

Τα πρώην μέλη της κεντρικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ παραιτήθηκαν επειδή υποστηρίζουν ότι  πλέον οι πολιτικές επιλογές του κόμματος αναίρεσαν τα δομικά χαρακτηριστικά του. Τα οποία είχε η ΔΗΜΑΡ την εποχή που στήριζε τη συγκυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου. Γιαυτό άλλωστε δεν παραιτήθηκαν τότε αλλά τώρα.

Μάλιστα τα πρώην μέλη της κεντρικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ τόνισαν ότι δεν θα παραβρεθούν στο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ τον Οκτώβριο γεγονός που θέτει υπό αμφισβήτηση την ίδια τη διοργάνωση του συνεδρίου αφού ο Φώτης Κουβέλης φοβάται ότι μέχρι τότε όλα τα μέλη της κεντρικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ θα έχουν παραιτηθεί αφήνοντας τον μόνο του.

Τα πρώην μέλη της κεντρικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ τόνισαν σε κοινή τους δήλωση ότι οι ίδιοι δεν είχαν πάρει χαμπάρι ότι οι πολιτικές επιλογές του κόμματος είχαν αναιρέσει τα δομικά χαρακτηριστικά του, μέχρι που είδαν τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και το κατάλαβαν.