Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Αριστερός συναντάει ένστολο.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κολοκοτρώνη πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης τα σωματεία των ένστολων. Οι ένστολοι αντιδρούν στις αλλαγές στην επικουρική ασφάλιση απαιτώντας την απόσυρση του επίμαχου άρθρου. Με τα υπόλοιπα άρθρα του νομοσχεδίου δεν διαφωνούν αφού αφορούν εργαζόμενους χωρίς στολές.

Οι ένστολοι μετά την συγκέντρωση σχεδίαζαν να συναντηθούν με εκπρόσωπους της χρυσής αυγής, οι οποίοι είναι οι μόνοι που καταλαβαίνουν τα προβλήματα τους αλλά τελικά δεν κατάφεραν να τους συναντήσουν αφού όσοι δεν είναι στη φυλακή κρύβονται.

Οι ένστολοι δεν στηρίζουν πλέον την κυβέρνηση. Οι ένστολοι στήριζαν την κυβέρνηση για όσο διαρκούσε το προεκλογικό επίδομα. Τώρα το προεκλογικό επίδομα τέλειωσε οπότε τέλειωσε και η στήριξη τους προς την κυβέρνηση. Πλέον οι ένστολοι ψάχνουν αλλού στήριγμα.

Έτσι οι ένστολοι έκαναν την καρδιά τους πέτρα και αποφάσισαν να συναντήσουν τον Αλέξη Τσίπρα. Γιατί οι ένστολοι γνωρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση.

Επίσης και ο Αλέξης Τσίπρας έκανε την καρδιά του πέτρα και συμφώνησε να συναντήσει τους ένστολους. Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας γνωρίζει ότι φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι.

Το μόνο που μένει πλέον είναι αριστεροί και ένστολοι να πραγματοποιήσουν κοινή πορεία διαμαρτυρίας ώστε να καταγγείλουν την κυβερνητική πολιτική.

Μπουρδέλο γίναμε.