Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Οι τρομοκράτες ψηφίζουν Ν.Δ.

Στο κτήριο της ΓΑΔΑ βρέθηκε το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μαζί με τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Βασίλη Κικίλια και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι ο αστυνομικός είναι η ασπίδα της εξουσίας και η δημοκρατία  το γκλομπ της εξουσίας οπότε με αυτό τον τρόπο αστυνομία και δημοκρατία συνυπάρχουν αρμονικά για το συμφέρον της εξουσίας.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε για την προσφορά του στη δημοκρατία, εκ μέρους όλων των Νεοδημοκρατών , τον έλληνα αστυνομικό που έτυχε να βρει μπροστά του καθώς περπάταγε στους διαδρόμους της ΓΑΔΑ ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον έλληνα αστυνομικό της αντιτρομοκρατικής για την επιτυχία της σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη. Επίσης ευχαρίστησε και τον έλληνα τροχονόμο που όποτε τον συναντάει στον δρόμο του κάνει σήμα να περάσει.

Μάλιστα ο πρωθυπουργός συνεχάρη ιδιαίτερα τους αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής για την ενημέρωση που του παρείχαν ενώ τόνισε ότι θα ευχαριστούσε και θα συγχαίρονταν ακόμα περισσότερο τους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. αν στις εκλογές είχαν ψηφίσει Ν.Δ. και όχι χρυσή αυγή.

Επίσης ο πρωθυπουργός συνεχάρη και τον ίδιο τον Νίκο Μαζιώτη για τη σύλληψη του αφού παραδέχτηκε ότι αν δεν υπήρχε ο ίδιος , δύσκολα θα είχε συλληφθεί και τον παρότρυνε στις επόμενες εκλογές να ψηφίσει Ν.Δ.

Τέλος δεν παρέλειψε να συγχαρεί και τον Χριστόδουλο Ξηρό για την επιτυχία του να διαφεύγει ακόμα της σύλληψης ενώ τον παρακάλεσε  , αν μέχρι τις επόμενες εκλογές δεν έχει συλληφθεί από την αστυνομία , να ψηφίσει Ν.Δ.

Σε αντίθετη περίπτωση θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ οπότε δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης οι κάθε λογής τρομοκράτες οι οποίοι θα πρέπει να πάψουν να τρομοκρατούν την κυβέρνηση και να βρουν μια άλλη δουλειά για να ζήσουν. Γεγονός που είναι εξαιρετικά δύσκολα λόγω κρίσης και ανεργίας.

(Ο Σαμαράς θεωρεί τρομοκράτες τους Παλαιστίνιους ενώ ο Μαζιώτης θεωρεί τρομοκράτες τους Ισραηλινούς. Το πράγμα μιλάει από μόνο του. Το ίδιο ισχύει και για οποιοδήποτε δίπολο κρατιστή – τρομοκράτη.

Επίσης και ο Βενιζέλος θεωρεί τους Παλαιστίνιους τρομοκράτες.)