Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Οι πολίτες γουστάρουν κρατική τρομοκρατία.

Στις φυλακές Κορυδαλλού μετέβη ο ανακριτής ώστε να πάρει συνέντευξη από τον Νίκο Μαζιώτη. Ο Νίκος Μαζιώτης όμως αρνήθηκε ευγενικά να παραχωρήσει συνέντευξη αφού , όπως ο ίδιος τόνισε , τα μέλη του Επαναστατικού αγώνα δεν είναι σταρ για να δίνουν συνεντεύξεις. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η ανατροπή του συστήματος εκμετάλλευσης. Μάλιστα τόνισε ότι ο ανακριτής θα έπρεπε να παίρνει συνεντεύξεις από άλλους , που αποτελούν μέρος αυτού του συστήματος εκμετάλλευσης και όχι από τον ίδιο.

Υποστήριξε μάλιστα ότι στην χώρα συντελείται αυτή τη στιγμή μια γενοκτονία που είναι μοναδική στην ιστορία της χώρας. Με αυτή την άποψη όμως φαίνεται ότι δεν συμφωνούν οι Έλληνες οι οποίοι δεν προσπαθούν να ανατρέψουν την παρούσα κατάσταση. Ένας Μαζιώτης τι να σου κάνει; Μόνος του προσπαθεί να ανατρέψει το σύστημα αλλά δεν τον αφήνουν. Μόλις τον πάρουν χαμπάρι τον κλείνουν φυλακή.

Η τρομοκρατία έναντι στην τρομοκρατία του κράτους δεν έχει νόημα. Άλλωστε η τρομοκρατία του κράτους συνεπικουρείται από τους ίδιους τους πολίτες οι οποίοι και υφίστανται την τρομοκρατία. Αν οι πολίτες δεν ήθελαν κρατική τρομοκρατία , δεν θα την είχαν. Γιατί σε αυτή τη ζωή έχεις ότι θες. Ή τουλάχιστον ότι σου αξίζει να έχεις.

Τι καλύτερο λοιπόν από το να κάτσεις στη γωνία και να παρακολουθείς τους πολίτες να υποστηρίζουν και να ευχαριστούν το πολιτικό σύστημα που τους γαμάει και θα τους γαμάει για πάντα. Καλύτερο και από τηλεόραση.