Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Ο Βασίλης Κικίλιας ψάχνει τρομοκράτες.

Τον Νίκο Μαζιώτη συνέλαβε ο Βασίλης Κικίλιας το μεσημέρι στο Μοναστηράκι με αποτέλεσμα να θεωρείται ο πλέον πετυχημένος υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. της νεότερης Ελλάδας. Πιο πετυχημένος και από τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη ο οποίος συνέλαβε την 17 Νοέμβρη κατά λάθος. Ενώ ο Βασίλης Κικίλιας συνέλαβε τον Νίκο Μαζιώτη εσκεμμένα. Τον είδε και τον συνέλαβε.

Αντίθετα ο Νίκος Δένδιας συνεχίζει να θεωρείται ο χειρότερος υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. της νεότερης ιστορίας της Ελλάδας αφού στις μέρες του όχι μόνο δεν είχαμε είσοδο τρομοκράτη στη φυλακή αλλά αντίθετα είχαμε πολλές και απανωτές εξόδους από αυτή.

Μέχρι που ανέλαβε ο Βασίλης ο Κικίλιας για να βάλει τους τρομοκράτες στη θέση τους.

Πλέον ο Βασίλης Κικίλιας κυκλοφορεί σε όλα τα τρομοκρατικά στέκια της Αθήνας. Έχει σαρώσει όλη την περιοχή από την παιδική χαρά της πλατείας Εξαρχείων μέχρι τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ κόβοντας φάτσες μπας και συναντήσει τον Χριστόδουλο Ξηρό. Γιατί ο Χριστόδουλος Ξηρός αποτελεί τον επόμενο στόχο του Βασίλη Κικίλια. Είναι θέμα ημερών να τον συλλάβει. Εκτός αν ο Χριστόδουλος Ξηρός αποφασίσει , τώρα που ανέλαβε ο Βασίλης Κικίλιας , να επιστρέψει οικιοθελώς στη φυλακή. Γιατί ο Χριστόδουλος Ξηρός γνωρίζει ότι οι ελεύθερες μέρες του είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού του Βασίλη Κικίλια.

Κάτι που απεύχεται ο Βασίλης Κικίλιας αφού με αυτό τον τρόπο θα χάσει την ευκαιρία να συλλάβει και τον Χριστόδουλο Ξηρό. Άλλωστε ο Βασίλης Κικίλιας δεν είναι μαθημένος στα εύκολα. Ο Βασίλης Κικίλιας ότι έχει πετύχει , το έχει πετύχει με πολύ ιδρώτα. Ιδρώτα των άλλων βέβαια αλλά δεν παύει να είναι ιδρώτας.