Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Βάλτου ένα δέκα να περάσει.

Νέα βελτιωμένη πρόταση πρότεινε το υπουργείο παιδείας στους μαθητές της Α Λυκείου. Σύμφωνα με αυτή την πρόταση ακόμα περισσότεροι σκράπες μαθητές που έχουν μείνει μετεξεταστέοι στην Α Λυκείου , θα περάσουν τελικά στη Β Λυκείου.

Η συγκεκριμένη βελτιωμένη πρόταση είναι η δεύτερη που κάνει το υπουργείο παιδείας στα πλαίσια του σχεδίου βελτίωσης της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που προωθεί ο Ανδρέας Λοβέρδος και η κυβέρνηση. Η προηγούμενη βελτιωμένη πρόταση του υπουργείου παιδείας τελικά αποδείχτηκε στην πράξη αβελτίωτη αφού οι σκράπες παρέμειναν σκράπες και δεν πέρασαν στη Β Λυκείου.

Αν και με την δεύτερη βελτιωμένη πρόταση δεν περάσουν όλοι οι σκράπες στη Β Λυκείου τότε το υπουργείο παιδείας προτίθεται να βελτιώνει συνεχώς την πρόταση του μέχρι τελικά όλοι οι σκράπες να τα καταφέρουν.

Με το νέο σκόντο , το υπουργείο παιδείας ευελπιστεί τελικά να περάσουν στην επόμενη τάξη οι σκράπες μαθητές οι οποίοι όταν μεγαλώσουν θα γίνουν οι σκράπες ψηφοφόροι που θα ψηφίσουν τον Αντώνη Σαμαρά.  Μπορεί σκράπες να ψηφίζουν και την χρυσή αυγή αλλά οι συγκεκριμένοι σκράπες θεωρούνται από την κυβέρνηση παράπλευρες απώλειες.

Βέβαια η κυβέρνηση έχει θορυβηθεί γιατί τα τελευταία χρόνια έχουν μειωθεί οι σκράπες που ψηφίζουν Ν.Δ. και έχουν αυξηθεί οι σκράπες που ψηφίζουν χρυσή αυγή. Ο Αντώνης Σαμαράς καταλαβαίνει ότι αυτό οφείλεται στο λανθασμένο εκπαιδευτικό σύστημα το οποίο χειραγωγεί μελλοντικούς σκράπες χρυσαυγίτες και όχι μελλοντικούς σκράπες Νεοδημοκράτες. Γιαυτό ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να βελτιώσει το εκπαιδευτικό σύστημα ώστε στο μέλλον να αυξηθούν οι σκράπες Νεοδημοκράτες και να μειωθούν οι σκράπες χρυσαυγίτες.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος γνωρίζει ότι οι σκράπες που ψηφίζουν σήμερα Ν.Δ. , όταν σταματήσουν να ψηφίζουν Ν.Δ. θα ψηφίσουν Πασόκ. Γιατί οι σκράπες δεν αλλάζουν. Σκράπες παραμένουν.

Είτε έτσι είτε αλλιώς , το εκπαιδευτικό σύστημα θα συνεχίσει να παράγει σκράπες.

Σκράπες όλου του κόσμου , ενωθείτε. Το κράτος σας χρειάζεται.