Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Η Σοφία Βούλτεψη δεν είναι τρομοκράτης σύμφωνα με το ισχύον σύνταγμα.

Την ύπαρξη ένοπλων συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε η κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη. Αφορμή στάθηκε η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ , Βαγγέλη Διαμαντόπουλου , ότι ο Σάββας Ξηρός θεωρείται τρομοκράτης με βάση το ισχύον σύνταγμα. Το οποίο θεωρεί επενδυτή όποιον δεν πληρώνει τους εργάτες του. Και καναλάρχη όποιον δεν πληρώνει τις δημόσιες συχνότητες. Και εφοπλιστή όποιον δεν πληρώνει τίποτα. Ενώ προφανώς κάποιο άλλο σύνταγμα να μην θεωρούσε τον Σάββα Ξηρό τρομοκράτη. Ούτε επενδυτή όποιον δεν πληρώνει τους εργάτες του. Ούτε καναλάρχη όποιον δεν πληρώνει τις δημόσιες συχνότητες. Ούτε εφοπλιστή όποιον δεν πληρώνει τίποτα.

Επίσης το ισχύον σύνταγμα δεν θεωρεί τη Σοφία Βούλτεψη τρομοκράτη. Κάποιο άλλο σύνταγμα ίσως να τη θεωρούσε.

Άλλωστε όλα είναι σχετικά . Αλλιώς τα βλέπει η Σοφία Βούλτεψη τα πράγματα και αλλιώς ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος . Γιαυτό και ανήκουν σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.

Πάντως η αναφορά της Σοφίας Βούλτεψη για την ένοπλη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ δεν προκάλεσε και ιδιαίτερη εντύπωση αφού στις τόσες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ , λογικό είναι να υπάρχει και μία που οπλοφορεί. Μάλιστα η Σοφία Βούλτεψη προχώρησε ακόμα παραπέρα λέγοντας ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταφέρει να κερδίσει την εξουσία μέσω των παλιών συνιστωσών του , ΣΥΝ , ΚΟΕ , ΔΗΚΚΙ , ΑΚΟΑ , ΚΕΔΑ , ΡΟΖΑ , ΚΟΚΚΙΝΟ καθώς και των νέων ΔΕΗ , ΟΤΕ , ΕΥΔΑΠ , ΠΑΣΟΚ τότε θα αναλάβει η συνιστώσα με τα κουμπούρια.

Τελικά μεγάλη μούρη ο Άδωνης Γεωργιάδης . Ολόκληρη σχολή έχει δημιουργήσει στη Ν.Δ.