Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Τα κανάλια του Βενιζέλου.

Συνέντευξη έδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε εκπομπή στον Alpha με αφορμή τις εκλογές.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θεωρεί ότι αν μετά τις εκλογές τα κανάλια πουν ότι έχουμε πολιτική κρίση τότε πράγματι θα έχουμε πολιτική κρίση . Αντίθετα αν τα κανάλια πουν ότι δεν έχουμε πολιτική κρίση τότε δεν θα έχουμε πολιτική κρίση.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος λέει ότι η κυβέρνηση έχει συνταγματική νομιμότητα μέχρι το 2016 . Γιατί το 2012 το Πασόκ και η Ν.Δ. έλαβαν περισσότερες από τις μισές έδρες της βουλής. Οπότε ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι συνταγματικά κατοχυρωμένοι έως το 2016. Μετά θα δουν πως θα την βγάλουν καθαρή.

Το πρόβλημα για τον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι ο κόσμος . Ο οποίος αν μάθει από τα κανάλια ότι έχουμε πολιτική κρίση τότε θα αντιδράσει. Ενώ αν δεν μάθει από τα κανάλια ότι έχουμε πολιτική κρίση δεν θα αντιδράσει. Γιαυτό ο Ευάγγελος Βενιζέλος προτείνει στα κανάλια να συνεχίσουν να κρύβουν την πολιτική κρίση. Επίσης ο Ευάγγελος Βενιζέλος προτείνει στα κανάλια να συνεχίσουν να κρύβουν και τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δεν κρύβει την πολιτική κρίση.

Μέχρι σήμερα τα κανάλια έχουν καταφέρει να κρύψουν την πολιτική κρίση από τον κόσμο . Ο οποίος ενημερώνεται από τον Πρετεντέρη και τους υπόλοιπους. Οι οποίοι ενημερώνονται από τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Αντώνη Σαμαρά.

Επίσης ο Ευάγγελος Βενιζέλος προτείνει στα κανάλια να συνεχίσουν την τακτική των διλλημάτων όπως σταθερότητα – αστάθεια , ευρώ-δραχμή , Ευρώπη-Αφρική ενώ τονίζει ότι θα πρέπει να βρουν και φρέσκα διλλήματα γιατί τα παλιά έχουν αρχίσει να ξεθωριάζουν . Δεν φοβίζουν πλέον.

Βέβαια υπάρχει και ο άλλος κόσμος ο οποίος δεν ενημερώνεται από τα κανάλια . Αυτούς ο Ευάγγελος Βενιζέλος τους έχει χάσει . Αφού δεν ξέρει από πού ενημερώνονται . Οπότε δεν μπορεί να τους ελέγξει. Είναι ανεξέλεγκτοι.


(Η δημοκρατία βασίζεται σε αυτούς που δεν ελέγχονται και όχι σε αυτούς που ελέγχονται. Όταν το πολιτικό σύστημα βασίζεται σε αυτούς που ελέγχονται , τότε δεν είναι δημοκρατικό. Είναι Βενιζελικό.)