Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Στην παλαβή … και όποιος ψαρώσει.

Στη Μυτιλήνη βρέθηκε ο Αντώνης Σαμαράς για να καλέσει τους πολίτες να ψηφίσουν την Νέα Ελλάδα που οικοδομεί η Ν.Δ. και όχι την Νέα Ελλάδα που οικοδομεί ο ΣΥΡΙΖΑ.


Σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά , η Νέα Ελλάδα της Ν.Δ. σημαίνει ανάπτυξη , εξωστρέφεια , εξαγωγές και ευκαιρίες για όλους . Αντίθετα η Νέα Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ  σημαίνει υπανάπτυξη , εσωστρέφεια , εισαγωγές και ευκαιρίες για λίγους .

Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι χάρη σε αυτόν η οικονομία σκίζει πλέον με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να δανείζεται κάθε χρόνο . Αλλά για να δείξει ότι η ελληνική οικονομία δεν έχει να φοβάται τίποτα , θα δανείζεται και ας μην τα χρειάζεται . Γιατί ο Αντώνης Σαμαράς δεν μασάει . Πληρώνουμε και τα σπάει.

Σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά δεν έχει άλλο κάτω . Μόνο επάνω. Επάνω το χρέος , επάνω η ανεργία , επάνω το έλλειμμα.

Τέλος ο Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι θέλει την κρίση , ότι λαϊκίζει , ότι δεν θέλει τις επενδύσεις , ότι δεν θέλει την Ευρώπη , ότι δεν θέλει το ευρώ , ότι είναι επικίνδυνος , ότι φάσκει και αντιφάσκει , ότι θα αποχωρήσει από το ΝΑΤΟ , ότι αμφισβητεί τη συνθήκη της Λωζάννης και ότι καταγγέλλει την Ευρώπη ως ιμπεριαλιστική.


(Τελικά όταν στερεύεις από επιχειρήματα , το ρίχνεις στην παλαβή και εύχεσαι ο άλλος να είναι μαλάκας. Είναι ο άλλος μαλάκας; )