Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Με το ένα χέρι Σαμαρά και με το άλλο Βενιζέλο .

Εντός 60 ημερών η κυβέρνηση θα έχει επιλύσει το ζήτημα της ασφαλιστικής κάλυψης του συνόλου των ελλήνων, παρέχοντας φαρμακευτική περίθαλψη και στους ανασφάλιστους, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. Αυτό σημαίνει ότι το ζήτημα μπορεί να λυθεί και σε λιγότερο από 60 μέρες . Αλλά όχι πριν τις 25 Μαΐου γιατί το χρονικό διάστημα μέχρι τότε είναι μικρό και ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν προλαβαίνει . Έχει δουλειές .

Επίσης μετά τις εκλογές η κυβέρνηση θα λύσει το πρόβλημα της ανεργίας βρίσκοντας δουλειά στους άνεργους , των ασφαλιστικών ταμείων γεμίζοντας τα με ζεστό χρήμα και των άστεγων χαρίζοντας τους σπίτια .  Αλλά όλα αυτά θα συμβούν μετά τις εκλογές . Άλλωστε μέχρι τις εκλογές έμειναν μόνο δύο εβδομάδες οπότε εκ των πραγμάτων ο πρωθυπουργός δεν προλαβαίνει να λύσει τα προβλήματα . Μην ξεχνάς ότι ο Αντώνης Σαμαράς χρειάστηκε δυο ολόκληρα χρόνια για να τα κάνει σκατά οπότε μη ζητάς σε δυο εβδομάδες να τα καθαρίσει . Ακόμα και επικοινωνία με τον θεό να έχεις , τέτοια θαύματα δεν γίνονται .

Εκτός από τα προβλήματα που έχει σχεδιάσει να λύσει ο πρωθυπουργός μετά τις εκλογές , μπορεί να λύσει και άλλα που δεν έχει προγραμματίσει ακόμα. Σε γενικές γραμμές , μετά τις εκλογές , ο πρωθυπουργός δεν θα προλαβαίνει να λύνει προβλήματα .

Για να συμβεί όμως αυτό , θα πρέπει να δείξεις έμπρακτα ότι πραγματικά θες ο Αντώνης Σαμαράς να λύσει τα προβλήματα , ψηφίζοντας Ν.Δ. σε όλες τις εκλογές .

Αν θες να μείνουν άλυτα τα προβλήματα τότε ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ .

Επίσης , αν θες τα προβλήματα να λυθούν γρηγορότερα , αλλά όχι πριν τις 25 Μαΐου , θα πρέπει ο Αντώνης Σαμαράς να έχει και έναν βοηθό . Και ποιος είναι καταλληλότερος από τον Ευάγγελο Βενιζέλο; Γι’ αυτό μην ψηφίσεις μόνο Αντώνη Σαμαρά στις εκλογές . Ψήφισε και Ευάγγελο Βενιζέλο . Το ίδιο είναι και δεν κοστίζει παραπάνω.

Αλλιώς , ο Ευάγγελος Βενιζέλος  το ξεκαθάρισε . Αν η Ελιά δεν λάβει ικανοποιητικό ποσοστό στις ευρωεκλογές τότε θα φύγει από την συγκυβέρνηση , θα πέσει η κυβέρνηση , θα διεξαχθούν εκλογές , θα εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ με αποτέλεσμα ή να γίνουμε Ουκρανία και να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας ή να επικρατήσει χάος χωρίς να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας ή να φύγουμε από την Ευρώπη και να κολλήσουμε σε καμιά άλλη ήπειρο . Ή , στην χειρότερη περίπτωση , μπορεί να συμβούν όλα μαζί.

Γι’ αυτό ρε κουτά , στις 18 Μαΐου ψηφίζουμε με το ένα χέρι Αντώνη Σαμαρά και με  το άλλο Ευάγγελο Βενιζέλο . Και το ίδιο επαναλαμβάνουμε στις 25 Μαΐου . Και όποτε άλλοτε χρειαστεί .

(Το νου σας , με το ένα χέρι Αντώνη Σαμαρά και με το άλλο χέρι Ευάγγελο Βενιζέλο)