Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Πασόκ + Κρυφοπασόκ = Ελιά

Ογδόντα περιοδείες και εκδηλώσεις έχουν πραγματοποιηθεί έως σήμερα στο πλαίσιο του προγραμματισμού και του σχεδιασμού της “Ελιάς- Δημοκρατικής Παράταξης” σε όλη την Ελλάδα, οι οποίες είναι ανεξάρτητες από τις περιοδείες και τις εκδηλώσεις των υποψηφίων ευρωβουλευτών που προγραμματίστηκαν από τους ίδιους.  Αυτό που έχει σημασία είναι ότι κανείς δεν πήρε χαμπάρι  ούτε τις μεν ούτε τις δε . Προφανώς έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα με αποτέλεσμα να μην μάθει κανείς για αυτές τις συγκεντρώσεις . Ίσως ούτε και οι ίδιοι που συγκροτούν την Ελιά. Και ας λένε ότι έχουν βρει ήδη 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές .

Οι οποίοι έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν γνωρίζουν ακόμα και το γεγονός ότι αποτελούν τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Ελιάς . Τους έχει ενημερώσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος ; Ή έστω ο Ανδρέας Λοβέρδος ; Γιατί ο μόνος σίγουρος που υποστηρίζει την Ελιά είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος . Ο οποίος είναι Πασόκ. Και ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ο οποίος είναι Κρυφοπασόκ. Άλλοι δεν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την Ελιά . Ούτε για το Πασόκ . Ούτε για το Κρυφοπασόκ . Μόνο ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος .

Το γεγονός ότι ένας Πασόκ και ένας Κρυφοπασόκ έφτιαξαν την Ελιά αποδεικνύει ότι η Ελιά αποτελεί ευρύτερο χώρο από αυτόν του Πασόκ αφού εκτός από τους Πασόκ περιλαμβάνει και τους Κρυφοπασόκ.

Επίσης το γεγονός ότι ένας Πασόκ και ένας Κρυφοπασόκ έφτιαξαν την Ελιά αποδεικνύει ότι αυτοί του Πασόκ και αυτοί του Κρυφοπασόκ έχουν πολύ χιούμορ . Αφού θεωρούν ότι όσοι δεν ψηφίζουν το Πασόκ ή το Κρυφοπασόκ , θα ψηφίσουν την Ελιά.

Η “Ελιάς- Δημοκρατικής Παράταξης”, μέχρι τις 25 Μαρτίου , προγραμματίζει άλλες 25 εκδηλώσεις . Αν κατά λάθος πέσεις επάνω τους μην τρομάξεις . Ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος θα είναι .

(Μια που αναφερθήκαμε στον Ευάγγελο Βενιζέλο , έχω την εντύπωση ότι ο μεγαλύτερος εφιάλτης του δεν είναι ο Αλέξης Τσίπρας αλλά η Ζωή Κωνσταντοπούλου . Άλλωστε ο Αλέξης Τσίπρας μηχανικός σπούδασε .)