Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Αν πέσει η κυβέρνηση , ο Άδωνις Γεωργιάδης θα πεινάσει.

Την εκτίμηση ότι εάν από τα αποτελέσματα της κάλπης προκύψει εικόνα ανατροπής, η χώρα θα πρέπει να προετοιμαστεί για εθνικές εκλογές εξέφρασε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 την Παρασκευή.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απέφυγε να διευκρινίσει τα εκλογικά ποσοστά που θα αντικατοπτρίζουν αυτήν την εικόνα πολιτικής ανατροπής, περιοριζόμενος να σημειώσει ότι όταν πέσει η κατραπακιά θα το καταλάβουμε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προτείνει να γίνουν βουλευτικές εκλογές όσο γίνεται αργότερα ώστε να παραμείνει υπουργός για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα . Γιατί σε περίπτωση ανατροπής της κυβέρνησης , ο ίδιος θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες αφού κανένας Νεοδημοκράτης δεν πρόκειται να τον ξαναψηφίσει εκτός από κάποιους που είναι για τα σίδερα. Οπότε θα πρέπει να βγάζει τα προς το ζην πουλώντας αποκλειστικά βιβλία και όχι και πολιτικές ασυναρτησίες όπως κάνει έως σήμερα. Όμως οι πολιτικές ασυναρτησίες  που πουλάει ο Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα του προσφέρουν μεγαλύτερο εισόδημα από ότι τα βιβλία. Αν και τα βιβλία που πουλάει , επίσης ασυναρτησίες λένε.

Και συνεχίζει λέγοντας ότι ο καθένας μας, ως πολίτης που θα πάει στις κάλπες, θα πρέπει να ξέρει ότι οι ευρωεκλογές έχουν πολιτικό διακύβευμα. Αναλόγως πού θα ρίξει ο ψηφοφόρος την ψήφο του , θα κριθεί εάν θα συνεχίσει να είναι υπουργός ή απλώς ένας βιβλιοπώλης,  ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τέλος ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι αν ανατραπεί η κυβέρνηση εκτός του ότι θα μείνει άνεργος ο ίδιος , θα καταρρεύσουν οι τράπεζες και το χρηματιστήριο , θα χάσουμε τα σπίτια μας και τις περιουσίες μας , θα μας επιτεθούν όλοι οι εχθροί μαζί με τους φίλους , θα φύγουν τα Mc Donald’s από την Ελλάδα , θα γεμίσουν σκατά οι παραλίες , θα βρέχει όλο το χρόνο και δεν θα ξανατραγουδήσει η Άννα Βίσση από την στενοχώρια της. Και αυτά είναι μόνο ένα μικρό ποσοστό από αυτά που θα συμβούν άμα πέσει η κυβέρνηση.  Οπότε έχεις και άλλους λόγους να ψηφίσεις την Ν.Δ. εκτός από το ότι θα χάσεις τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Και τον Αντώνη Σαμαρά , τον Δημήτρη Αβραμόπουλο , τον Κωστή Χατζηδάκη , τον Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο , τον Νίκο Δένδια , τον Σίμο Κεδίκογλου… Και τόσους άλλους.