Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει το μπουρδέλο.

Ο πρωθυπουργός , Αντώνης Σαμαράς , έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Καθημερινή , μια ημέρα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές ώστε να ξεκαθαρίσει δυο-τρία θεματάκια τα οποία ίσως να μην έχει κατανοήσει ο μέσος έλληνας ψηφοφόρος .

Ο Αντώνης Σαμαράς θεωρεί ότι η κυβέρνησης της Ν.Δ. και του Πασόκ προσφέρουν μια σταθερότητα στην χώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει τη κυβέρνηση άρα και την χώρα . Μπορεί βέβαια η σταθερότητα της χώρας , αυτή τη στιγμή , να βρίσκεται στα επίπεδα του μπουρδέλου , αλλά όπως και να το κάνεις , αποτελεί μια σταθερή κατάσταση . Αφού ξέρεις ότι όσο κυβερνάει το Πασόκ με τη Ν.Δ. η χώρα θα συνεχίσει να είναι σταθερά ένα μπουρδέλο. Ούτε χειρότερα , ούτε καλύτερα.

Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει το μπουρδέλο. Από αυτή την άποψη , η αποσταθεροποίηση της χώρας δεν ακούγεται και τόσο αρνητική. Κάθε άλλο …

Παράλληλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο Αντώνης Σαμαράς θέτει εκ νέου το δίλημμα ”σταθερότητα ή πολιτική ανωμαλία“ χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει αν το μπουρδέλο που έχει δημιουργήσει τα δύο τελευταία χρόνια το χαρακτηρίζει ως σταθερότητα ή ως πολιτική ανωμαλία.

Όπως και να το χαρακτηρίζει πάντως δεν παύει να είναι ένα μπουρδέλο. Οπότε είτε μιλάμε για σταθερότητα είτε για πολιτική ανωμαλία , ουσιαστικά μιλάμε για ένα μπουρδέλο . Το μπουρδέλο του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Γιατί όταν μιλάμε για κυβέρνηση δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Αφού αυτό το μπουρδέλο χρειάστηκε δύο για να γίνει. Ένας δεν μπορούσε. Δεν του έφταναν οι έδρες.

(Ο Αντώνης Σαμαράς μας έχει πρήξει τα παπάρια με τον πατριωτισμό του. Πρώτη φορά βλέπω πατριώτη να έχει καταντήσει την πατρίδα του μπουρδέλο και να το ευχαριστιέται κιόλας.)