Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Επόμενη πρόσληψη στον δημόσιο τομέα : Πρωθυπουργός.

Έως το 2018 θα δημιουργηθούν 550.000 νέες θέσεις εργασίας σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε κάτι που έμοιαζε με προεκλογική συγκέντρωση σε ένα περίπτερο της ΔΕΘ. Και πριν προλάβει να τελειώσει την έκφραση του , σαν θαύμα ,  δημιουργήθηκαν 397 θέσεις εργασίας αφού το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας αποφάσισε την άμεση επαναπρόσληψη των καθαριστριών του υπουργείου οικονομικών τις οποίες είχε θέσει σε διαθεσιμότητα η κυβέρνηση. Γιατί όταν ο Αντώνης Σαμαράς πει κάτι , είναι σαν να έχει γίνει.

Φήμες λένε ότι η απόφαση βγήκε έπειτα από εντολή του Αντώνη Σαμαρά προς το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με στόχο την αντεπίθεση της κυβέρνησης κατά της λιτότητας που έχει επιβάλλει η ίδια η κυβέρνηση.

Χάρη σε αυτές τις προσλήψεις ήδη υποχώρησε η ανεργία γεγονός που αποτελεί , αν όχι απόδειξη , τουλάχιστον ένδειξη ότι η κρίση δίνει την θέση της στην ανάπτυξη. Όπως συνηθίζει να λέει και ο πρωθυπουργός , τώρα κλείνει η περίοδος των μνημονίων, των θυσιών και της ανεργίας. Ο τελευταίος ας κλείσει και την πόρτα.

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένονται και νέες προσλήψεις αφού και άλλοι εργαζόμενοι που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα πρόκειται να προσφύγουν στη δικαιοσύνη. Οπότε υπολογίζεται να μειωθεί ακόμα περισσότερο η ανεργία ώστε το 2018 να έχει πέσει συνολικά κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες όπως άλλωστε υποσχέθηκε ο ίδιος ο θεός στον Αντώνη Σαμαρά κατά τη διάρκεια ενός προγραμματισμένου meeting που είχαν πρόσφατα οι δυο τους.

Και για αυτούς που ακόμα δεν πείστηκαν να ψηφίσουν Ν.Δ. στις ευρωεκλογές ας μάθουν ότι έως το 2020 η Ελλάδα θα έχει ανακτήσει πλήρως το βιοτικό επίπεδο, που είχε πριν από την κρίση και όσα χάσαμε λόγω λιτότητας θα τα πάρουμε πίσω διπλά και τρίδιπλα.

Και για αυτούς που δεν πείθονται με τίποτα , έως το 2030 υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι θα μας τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια.


Η επόμενη πρόσληψη που αναμένεται να γίνει στον δημόσιο τομέα είναι αυτή του πρωθυπουργού αφού όπως προβλέπεται , μετά τις ευρωεκλογές , η θέση θα χηρέψει . Γεγονός που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της χώρας . Όχι επειδή θα έρθει ένας χρήσιμος πρωθυπουργός , άλλωστε αυτό δεν το ξέρει κανένας. Αλλά επειδή θα φύγει ένας άχρηστος πρωθυπουργός.