Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Πολλά γουρούνια με διαφορετικά πρόσωπα .



Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Παναγιώτη Μπαλτάκου στην εισαγγελέα Πρωτοδικών .

Ο Άδωνης Γεωργιάδης κλήθηκε να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας για το βίντεο, που δημοσιοποίησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης. Τόνισε μάλιστα στους δημοσιογράφους μετά την κατάθεση του  ότι ήταν , είναι και θα είναι Ν.Δ.  Επίσης ο Μάκης Βορίδης υποστήριξε ότι αυτοβούλως προσέγγιζε τη Χρυσή Αυγή και δεν ενημέρωνε κανέναν για τις επαφές του αφού ήταν ένας ρόλος, που τον είχε αναλάβει μόνος του.

Για να υποστηρίξει τα λεγόμενα του ο Φαήλος Κρανιδιώτης εξήγησε ότι ο πρωθυπουργός  είχε να παλέψει με τη Μέρκελ και τον Μπαρόζο και γιαυτό δεν ήθελε να τον αφήσει να παλεύει και με τον Κασιδιάρη.

Σε ό,τι αφορά το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ο Παναγιώτης Μπαλτάκος υποστήριξε πως είχε αγωνία, αφού έτσι όπως ήταν γραμμένο έθιγε τη δομή της εκκλησίας και των ενόπλων δυνάμεων .

Αναφερόμενος στη στάση του γιου του, ο Αντώνης Σαμαράς είπε: “Ο γιος μου είναι αξιωματικός των ειδικών δυνάμεων, δεν είναι παιδάκι της φραπεδιάς , που βλέπει τούρκικα στον καναπέ. Υπερασπίστηκε τον πατέρα του”.

(Δεν είναι ένας ο Μπαλτάκος στην Ν.Δ. Είναι πολλοί με διαφορετικά πρόσωπα . Τώρα γιατί τον Έλληνα τον ενοχλεί ο Παναγιώτης Μπαλτάκος και δεν τον ενοχλεί ο Άδωνης Γεωργιάδης , ο Μάκης Βορίδης , ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Αντώνης Σαμαράς , είναι ένα θέμα που χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης.)