Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή, 6 Απριλίου 2014

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν υπάρχει και ας συνεντευξιάζεται .Διακαναλική συνέντευξη έδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος , χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος ,  με αποτέλεσμα οι τηλεορασάκηδες να θέλουν να αυτοκτονήσουν αφού όλα τα κανάλια έπαιζαν Βενιζέλο . 

Το σημαντικότερο που είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε αυτή τη συνέντευξη είναι ότι πιστεύει πως αν ανεβεί η Ελλάδα τότε θα ανεβεί και το ΠΑΣΟΚ . Οπότε πολλοί Έλληνες άρχισαν να προβληματίζονται για το αν θα πρέπει τελικά να ανέβει η Ελλάδα . Μήπως καλύτερα να κατέβαινε ; Ή τουλάχιστον να έμενε στάσιμη ; Γιατί ξανανεβασμένο ΠΑΣΟΚ δεν αντέχεται .

Βέβαια ο Ευάγγελος Βενιζέλος κάπου τα έχει μπερδέψει τα πράγματα . Διότι μπορεί η κατρακύλα της χώρας να οφείλεται , εν μέρει στο ΠΑΣΟΚ , οπότε το πήρε και αυτό η κατρακύλα αλλά η ανάκαμψη της χώρας δεν θα οφείλεται στο ΠΑΣΟΚ . Οπότε μια ενδεχόμενη ανάκαμψη της χώρας δεν θα ανακάμψει και το ΠΑΣΟΚ .

Γιαυτό οι Έλληνες ας μην προβληματίζονται . Ας ανακάμψει η χώρα και να μην φοβούνται το ΠΑΣΟΚ . Το ΠΑΣΟΚ έχει ψοφήσει . 

Γιατί μπορεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος να συνεντευξιάζεται και έτσι να νομίζει ότι υπάρχει αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει οπότε καλύτερα να μην συνεντευξιάζεται .