Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

We did it , you son of the bitch .



“Τα καταφέραμε” αναφώνησε ο πρωθυπουργός σε πανηγυρικό κλίμα από το υπουργείο Οικονομικών. “Τα καταφέραμε” αναφώνησε και ο υπουργός οικονομικών μέσα στο ίδιο πανηγυρικό κλίμα . Ήταν μάλιστα τόση η χαρά του Γιάννη Στουρνάρα που έσπευσε να ευχαριστήσει ονομαστικά όλους όσοι συνεργάστηκαν ώστε να τα καταφέρουμε . Μέρκελ , Σόιμπλε και Ράιχενμπαχ είναι μερικά από τα ονόματα που παρέλασαν στον ευχαριστήριο λόγο του υπουργού .

Πλέον η κυβέρνηση κατάφερε να πετύχει και τον τελευταίο στόχο που είχε θέσει από την αρχή αυτής της περιπέτειας που όσοι γνωρίζουν από οικονομικά ονόμασαν οικονομική κρίση ενώ οι αριστεροί μπαχαλάκηδες ονόμασαν κρίση του καπιταλισμού. 

Και για κάτι Συριζαίους που αμφισβητούν τα πάντα , να θυμίσω ότι ο Αντώνης Σαμαράς μας κράτησε στο ευρώ , ο Αντώνης Σαμαράς μας έβγαλε από την κρίση , ο Αντώνης Σαμαράς  πέτυχε πρωτογενές πλεόνασμα , ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα πάρει άλλα μέτρα . Ο Αντώνης Σαμαράς γαμάει και δέρνει .

Επίσης ο Αντώνης Σαμαράς ευχαρίστησε , εμμέσως πλην σαφώς , τους στενούς του συνεργάτες δηλαδή τον θεό και την παναγιά και εκμυστηρεύτηκε στους δημοσιογράφους ότι έβγαλε φτερά στους ώμους και πλέον είναι έτοιμος να αναληφθεί στους ουρανούς .

Εγώ πλέον δεν φοβάμαι τίποτα , εκτός από κάτι ροζ δεινόσαυρους που έχουν εγκατασταθεί τον τελευταίο καιρό στη κουζίνα μου και δεν λένε να φύγουν . 

(Λες να παίρνω τα ίδια ναρκωτικά με τον Σαμαρά ; Καιρός να τα κόψω μου φαίνεται . Αλλιώς , πολύ φοβάμαι ότι θα καταντήσω σαν τον Σαμαρά.)