Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Αποθεώθηκε ξανά ο Άδωνης Γεωργιάδης



Για ακόμα μία φορά ο Άδωνης Γεωργιάδης γνώρισε την αποθέωση . Αυτή τη φορά έγινε δέκτης επιδοκιμασιών από ένα κατενθουσιασμένο κοινό που παρακολούθησε την ομιλία του στο Imperial  College του Λονδίνου . Εκεί τον προσκάλεσαν φιλελέδες Οννεδίτες με σκοπό να εξηγήσει με εκλαϊκευμένο τρόπο την πετυχημένη τακτική που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια ως υπουργός υγείας . Δηλαδή να μιλήσει για την Υγεία στα χρόνια του Άδωνη .

Δυόμιση ώρες μίλαγε ασταμάτητα και το κοινό , φοιτητές ως επί το πλείστον , τον παρακολουθούσαν με δέος . Ακόμα και μερικές δεκάδες Συριζαίοι από την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Λονδίνο που παρευρέθηκαν  στην εκδήλωση , ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ από τα επιχειρήματα του Άδωνη Γεωργιάδη , που σκέφτονται πολύ σοβαρά να ψηφίσουν Ν.Δ. στις ευρωεκλογές . Γιαυτό άλλωστε στο τέλος της ομιλίας του , ο Άδωνης Γεωργιάδης δήλωσε ευθαρσώς : “γατάκια κομμουνιστές δεν σας φοβάμαι , ήρθατε να με εμποδίσετε να μιλήσω και σας έκανα φιλελέδες”

Με το τέλος της ομιλία του , οι φοιτητές ευχαρίστησαν τον Άδωνη Γεωργιάδη που ψήφισε το μνημόνιο με αποτέλεσμα η Ελλάδα να παραμείνει στην ευρωζώνη και έτσι να μπορούν οι γονείς τους να πληρώνουν τα δίδακτρα του πανεπιστημίου .

Τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού του ίδιου δέχτηκε μέσω τηλεφωνήματος στο κινητό του ο Άδωνις Γεωργιάδης , αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του , για το γεγονός ότι καταφέρνει να δημιουργεί διαρροή ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ προς τη Ν.Δ. έπειτα από κάθε ομιλία του . Επίσης ο πρωθυπουργός παρακάλεσε τον Άδωνη Γεωργιάδη , αν δεν του κάνει κόπο , όπως θα επιστρέφει να φέρει και τα ελγίνεια μάρμαρα πίσω στην Ελλάδα .

Πριν αποχωρήσει από την αίθουσα ο υπουργός υγείας και γνωστός βιβλιοπώλης δεν παράλειψε να πουλήσει σε φοιτητές το μνημόνιο σε δερματόδετη έκδοση που , όπως έχει ομολογήσει και ο ίδιος , είναι το ωραιότερο βιβλίο που έχει διαβάσει ποτέ .

Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Άδωνης Γεωργιάδης ήταν ψιλοαγχωμένος πριν την ομιλία φοβούμενος τους γνωστούς – άγνωστους που τον έχουν βάλει στο μάτι . Γιαυτό ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Νίκος Δένδιας , είχε πραγματοποιήσει τις απαραίτητες προσαγωγές στην περιοχή των Εξαρχείων λίγο πριν την ομιλία του υπουργού υγείας στο Λονδίνο .

(Ο Άδωνης Γεωργιάδης έχει αποφασίσει στην επόμενη ομιλία του να μιλήσει κεκλεισμένων των θυρών.)