Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Το ΠΑΣΟΚ είναι αλλού …



Συνεδρίασε η Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ σήμερα στο ΣΕΦ στο περιθώριο του περιθωρίου της συνδιάσκεψης της ελιάς . Το αντικείμενο της συνεδρίασης αποτέλεσε η προετοιμασία του κόμματος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές .

Η συνεδρίαση τελικά μετατράπηκε σε μια άτυπη συνάντηση αφού από τους 27 βουλευτές που έχουν απομείνει στο ΠΑΣΟΚ παρευρέθηκαν μόνο οι 16 . Οι υπόλοιποι 11 απουσίαζαν . Φαίνεται ότι πλέον το ΠΑΣΟΚ το αποφεύγουν ακόμα και οι βουλευτές του .

Ένας από τους 11 που απουσίασαν ήταν ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης ο οποίος διαφωνεί με το τελικό εγχείρημα της ελιάς αφού θεωρεί ότι η ελιά αποτελεί το σημερινό ΠΑΣΟΚ αν του προσθέσεις τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Ηλία Μόσιαλο . Ενώ ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης ήθελε να κάνουν μπούγιο όλοι οι σοσιαλιστές της χώρας και όχι μόνο ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Ηλίας Μόσιαλος  . Βέβαια όταν ο σοσιαλιστής βλέπει τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Ηλία Μόσιαλο περιτριγυρισμένους από γνωστές Πασοκόφατσες αλλάζει δρόμο .

Επίσης έλειπε και ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος φαίνεται να έχει διαχωρίσει τη θέση του από το ΠΑΣΟΚ και το ΠΑΣΟΚ από τον Γιώργο Παπανδρέου. Μάλλον φοβάται ο Γιώργος Παπανδρέου την κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ και το ΠΑΣΟΚ την κατρακύλα του Γιώργου Παπανδρέου .  Βέβαια ο Γιώργος Παπανδρέου μόνο να κερδίσει έχει από την κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ που ακόμα και στα σκατά να πέσει ο Γιώργος Παπανδρέου , δεν κερδίζει τίποτα . 

Τέλος ο Ευάγγελος Βενιζέλος έριξε κλήρο ώστε να βρεθούν υποψήφιοι για τα Ιόνια Νησιά και για τη Δυτική Μακεδονία όπου ακόμα είναι άφαντοι . Δύσκολες εποχές για υποψήφιους Πασόκους .

(Δεν ξέρω ποιοι θα είναι τελικά οι υποψήφιοι για τα Ιόνια Νησιά και τη Δυτική Μακεδονία με το ΠΑΣΟΚ . Ξέρω όμως τον επόμενο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ . Γιώργο Παπανδρέου τον λένε και τα παιδάκια κλαίνε … Όπως λέει και ο ποιητής , η ζωή κύκλους κάνει. )