Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει το δικό του μπουρδέλο .



Την ερώτηση αν σκέφτεται να επισκεφτεί κανένα μπουρδέλο στο άμεσο μέλλον απεύθυνε δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ , Γιώργο Καρατζαφέρη , ο οποίος απάντησε ότι ποτέ στη ζωή του δεν έχει πάει σε μπουρδέλο οπότε δεν υπάρχει λόγος να το κάνει στα γεράματα .

Βέβαια , όπως πολλοί άντρες , ο Γιώργος Καρατζαφέρης ντρέπεται να παραδεχτεί ότι όταν ήταν νεότερος επισκεπτόταν πολύ συχνά το μπουρδέλο . Μάλιστα , η αλήθεια είναι ότι , στα πρώτα χρόνια της πολιτικής του σταδιοδρομίας όχι μόνο επισκεπτόταν το μπουρδέλο αλλά δούλευε κιόλας σε αυτό . Άλλωστε εκεί έμαθε τη δουλειά την οποία μέχρι και σήμερα υπηρετεί .

Η επαφή του Γιώργου Καρατζαφέρη με το μπουρδέλο τον ωφέλησε πολύ . Γιατί πριν αρχίσει να συναναστρέφεται με το μπουρδέλο , ο Γιώργος Καρατζαφέρης ήταν παντελώς άγνωστος . Όταν όμως έγινε μέλος του μπουρδέλου η φήμη του εκτινάχθηκε στα ύψη . 

Μάλιστα η φήμη του Γιώργου Καρατζαφέρη έφτασε σε τόσο υψηλά επίπεδα που αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά του και να  φύγει από το μπουρδέλο ώστε να φτιάξει δικό του . Το οποίο στην αρχή έσκισε , σαν την πιτσαρία του Σαμαρά , αλλά τον τελευταίο καιρό πληρώνει τη γνωστή κρίση , που έχει χαρακτηριστεί ως “η κρίση των μπουρδέλων” . 

Το οριστικό χτύπημα για το μπουρδέλο του Γιώργου Καρατζαφέρη υπήρξε η προσπάθεια του να συνεργαστεί με τα άλλα δύο γνωστά μπουρδέλα της περιοχής ώστε να δημιουργήσουν μονοπώλιο . Τα έσπασαν όμως στη μοιρασιά και από τότε ο Γιώργος Καρατζαφέρης περιορίστηκε στο δικό του μικρομπουρδέλο . Όχι βέβαια ότι τα άλλα δύο μπουρδέλα πάνε καλύτερα .

Σήμερα ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει μείνει χωρίς δουλειά γιατί του την έφαγε άλλο μπουρδέλο που είναι μόνο για έλληνες . Γιατί κάποιοι συμπατριώτες μας είναι τόσο πατριώτες που ακόμα και το μπουρδέλο που επισκέπτονται θέλουν να είναι μόνο για έλληνες .



(Βέβαια για να υπάρχουν μπουρδέλα , υπάρχει η ανάγκη για αυτά . Από την άλλη , γιατί να ψηφίζω στις εκλογές ; Μπουρδέλο τα κάνω και μόνος μου .)