Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Το ΠΑΣΟΚ δεν λέει να ψοφήσει .



Την απέλπιδα προσπάθεια κάνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος ώστε να διατηρηθεί στο προσκήνιο μετά τις διπλές εκλογές του Μαΐου . Η σανίδα σωτηρίας του ονομάζεται “ελιά” και παρουσιάστηκε σήμερα ώστε να γίνει γνωστή στον κόσμο μπας και τσιμπήσει .

Σύμφωνα λοιπόν με τον Ευάγγελο Βενιζέλο , η ελιά ενώνει , έχει διάρκεια , είναι πολύχρονη , ανθεκτική και μεσογειακή . Γιαυτό άλλωστε οι έλληνες θα πρέπει να δοκιμάσουν την ελιά . Βέβαια και το ΠΑΣΟΚ ένωσε , είχε διάρκεια , ήταν πολύχρονο , ανθεκτικό και μεσογειακό και είδες που κατέληξε ο Έλληνας που το δοκίμασε . Γιαυτό καλό θα ήταν ο Έλληνας να προσέχει τι δοκιμάζει γιατί μαζί με αυτόν το δοκιμάζουμε αναγκαστικά και εμείς που δεν θέλουμε .

Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο η ελιά χαρακτηρίζεται ως κεντροαριστερή , δηλαδή κεντρώα και αριστερή ταυτόχρονα . Σαν να λέμε με το ένα πόδι στο κέντρο και με το άλλο στην αριστερά . Και ότι κάτσει . 

Επίσης ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε ότι η ελιά απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες που κατανοούν τον αγώνα που δίνει για τη χώρα . Το κακό βέβαια για τον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι ότι τελικά απευθύνεται σε λάθος κοινό αφού προς τα αριστερά δεν κατανοούν τον αγώνα του . Ίσως αν έριχνε δίκτυα προς τα δεξιά να έπιανε τίποτα ψάρια . Να άφηνε δηλαδή το ένα πόδι στο κέντρο αλλά το άλλο να το τοποθετούσε δεξιά . Εκεί που είναι ο Σαμαράς δηλαδή. Γιατί σε αυτόν τον χώρο βρίσκεται το ακροατήριο που κατανοεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο. 

Εδώ που τα λέμε καλύτερα με το ένα πόδι στο κέντρο και με το άλλο δεξιά παρά με το ένα πόδι στο κέντρο και με το άλλο στον τάφο .

Εξέφρασε και την δυσαρέσκεια του επειδή ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν απόντας από τη συνδιάσκεψη για την ελιά . Βέβαια ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έφταιγε αφού άκουσε για κεντροαριστερά και κώλωσε . Γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται κεντροδεξιά και περιμένει .

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος γνωρίζει ότι αν τα αποτελέσματα του Μαΐου είναι τα αναμενόμενα τότε το ΠΑΣΟΚ θα διαλυθεί . Κάτι που θα είναι καταστροφικό για την επιβίωση του επειδή θα μείνει άνεργος . Εκτός αν ζητήσει πολιτικό άσυλο στον πραγματικό του χώρο , τον κεντροδεξιό .

(Το ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου το 2012 κατάφερε και το κατέβασε στο 12% . Σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος το έχει φτάσει στο 4% . Και συνεχίζει … Παρόλαυτα ακόμα δεν έχει ψοφήσει . Το νου σας λοιπόν …)